Најновије

БАСТАЋ: Инцидент је покушај Весића да сакрије колико је новца потрошио за реконструкцију Трга!

Данашњи инцидент на Тргу републике покушај је Весић Горана да сакрије колико је тачно новца потрошио за бесмислену реконструкцију Трга републике чији крајњи домет је укидање две саобраћајне траке, наводи се у саопштењу Марка Бастаћа.

Марко Бастаћ (Фото: Јутјуб)

„Зато је након што је сазнао да ћемо данас у 11 часова обележити своју победу – враћање тролејбуског саобраћаја преко Трга републике који су хтели да укину – заказао скуп са кога је побегао. Прошли пут када смо хтели да га питамо зашто вара, лаже и краде он се сакрио иза жена које раде у Скупштини града и другим јавним предузећима. Данас је, уместо њих, на трг послао Симу Спасића и чувеног батинаша Пану. Како се поменутог двојца нисмо уплашили, на нас су послали јавности непознатог страначког бота, лажног глумца и новозапослене комуналне милицајце у цивилу. Поменути су нас напали након што је први “врабац” побегао од окупљених грађана који су их питали зашто руше Београд“, наводи се у саопштењу Бастаћа. 

Током касније вожње, како он наводи, Андрија Младеновић,  помоћник градоначелника, физички је напао активисту “1 од 5 милиона” Срђана Марковића који је блокирао пролаз аутобуса који саобраћа у пешачкој зони.

„Весићу, можеш да бежиш, можеш да наставиш да загађујеш јавни простор језиком мржње, можеш да наставиш да шаљеш батинаше на наше акције, али од моралне, политичке и правне одговорности због лажи и превара који су једини резултат рада овог режима, нећеш се сакрити“, каже Бастаћ у саопштењу.

Прочитајте ОВДЕ  шта је поручио Весћ “Ђиласовим плаћеницима”.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА