Најновије

ДОБРОДОШЛИ У ЕРУ НОВЕ ВРСТЕ РАТОВАЊА: Путин активирао моћно оружје! Систем електронског ратовања нове генерације ће да чува Русију!

Руска група за радио-електронске технологије (КРЕТ) одржава државна испитивања система електронског ратовања нове генерације, изјавио је саветник првог заменика генералног директора КРЕТ-а Владимир Михејев на међународном аеромитингу МАКС-2019 у четвртак.

Владимир Путин (Фото: РИА)

На основу искуства са управљањем постојећим системима, сада развијамо принципијелно нови систем електронског ратовања. Он је у фази државних провера и тестирања. Чим они заврше, систем ће отпочети са производњом - рекао је Михејев.

КРЕТ производи неколико система за електронско ратовање (ЕВ)

"Красукха" покретни систем за заштиту командних центара намењен је заштити командних пунктова, груписању снага, способности заштите противваздушне одбране и виталних индустријских и административних објеката. Систем анализира врсту сигнала и смањује утицаје непријатељских радарских станица снажним емисијама ометања. Као резултат тога, непријатељске летелице губе способност откривања циљева и уништавају саме себе.

"Ртут-БМ" гусенични ЕВ систем предвиђен је за заштиту људства и војног хардвера, као и подручја за нагомилавање трупа, мобилне и стационарне командне центре, против граната, минобацачких пројектила и вођене високоексплозивне муниције опремљене радио осигурачима на подручју од 50 хектара.

Погледајте ОВДЕ узнемирујући снимак како Асадова артиљерија разноси џихадисте.

Извор: Ало

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА