Најновије

БИЛИ СУ НАЈЈАЧА ФЛОТА НА СВЕТУ: Британска морнарица захтева од својих трупа да ово престану да раде!

Енглески медији редовно објављују информације о проблему са којим се суочава Краљевска ратна морнарица Велике Британије. Према подацима новинара, међу млађим војним саставом је врло присутна употреба наркотика класе Б.

Британски ратни брод (Фото: Јутјуб)

Британски новинари објављују фотографије које компромитују морнаре Краљевске флоте. На њима се види како војници у униформи користе непознату белу супстанцу. Новинари су претпоставили да млађи састав користи смесу од два прашка која су сада врло распрострањена у Великој Британији. Смеса тих наркотика изазвала је седам смртних случајева у ноћним клубовима за само месец дана.

- Живот оних који служе у флоти зависи од поузданости сваког члана посаде. Злоупотреба наркотика је, не само незаконита, већ и неспојива са обавезама поморске службе да осигуравају безбедност особља - наводи се саопштењу Ратне морнарице Велике Британије.

Новинари, позивајући се на извор у Ратној морнарици, додају да међу вишем официрском саставу постоји страх поводом употребе наркотика млађих чинова. У Краљевској флоти су били случајеви да морнари нуклеарних подморница нису могли да прођу медицинску комисију због употребе наркотика. Лист тврди да је Министарство одбране Велике Британије објавило посебно упозорење о опасности од употребе наркотика класе Б.

Москва неће мењати ни унутрашњу, ни спољну политику! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА