Најновије

РУСИЈА СПРЕМА ОСВЕТУ! Коначно се зна, непријатељ је готов! Све је изашло на видело! Ево ко хоће да сруши Путина!

Руско Министарство спољних послова упутиће званичан протест Вашингтону и Берлину због мешања дипломата те две земље у унутрашњу политику Русије, а поводом непријављеног скупа у Москви одржаног 3. августа, изјавила је вечерас портпаролка руског министарства спољних послова Марија Захарова.

Гласноговорница руског министарства спољних послова Марија Захарова (Фото: mid. ru)

Она је то рекла у интервјуу подсетивши да је америчка амбасада на друштвеним мрежама објавила детаљну путању суботњег скупа, дајући план буквално сваког минута са позивом да се избегава поворка.

- Али, како разумемо, 90 одсто информација је управо позивало људе да се придруже овом догађају - рекла је Захарова.

Након тога, истакла је она, америчка амбасада је почела активно да коментарише резултате недозвољеног скупа.

- Као што знате ништа не може да се избрише са интернета. Званично ћемо поднети све доказе америчкој амбасади и не само амбасади. Мислим да ће се америчко руководство изненадити када види како се њихове дипломате мешају у унутрашње послове Русије. Тим пре што је америчко руководство више пута тражило од Русије да се суздржи од мешања у америчке унутрашње послове. Чини ми се да би овде требало да постоји паритет - рекла је Захарова.

Захарова је оценила и да се поред западних дипломата и поједини медији мешају у унутрашњу политику Русије, истичући да је немачки Дојче веле међу њима.

- Сматрам да је то феноменални пропуст западних медија и новинара када ''Дојче веле'' на руском објављује позив ''Московљани, изађите'', ''Москво, изађи''. Управо тако - антиновинарски - они преносе шта се дешава у нашој земљи...На жалост мораћемо да обавестимо немачку страну јер се канал финансира из државног буџета, о томе шта нас брине и практичним корацима које ћемо предузети - рекла је она.

Због чега је Путин подигао комплетну авијацију, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА