Најновије

ВОЗАЧ ЈЕ ИЗЈ*БАО НА ЗАДЊЕМ СЕДИШТУ: Он је изнео сав пљав веш о Миљани Кулић

Бивша задругарка Миљана Кулић била је гост водитеља Дарка Танасијевића у емисији "Задруга - Народ пита", а том приликом је осула паљбу и по свом бившем пријатељу Лепом Мићи.

Певач се огласио и прокоментарисао Миљанине коментаре о његовом физичком изгледу.

- Она ми је била омиљена особа, свађали смо се, изговарали ружне речи, али сам је готивио. Показала је да је ненормална, најбоље се сналази у лудници. Коментарише мој изглед? Што се мог изгледа тиче, ја сам Лепи Мића, довољно то каже ко сам и шта сам. Она је једна дебала јоркширска прасица пуна г*вана, не може по 13 дана да има нужду, па њена г*вна излазе на уста. Испала је једна луда Наста, која више нема инспирацију, па мрда дебелим масним г*зовима. Ја не бих њу звао Миљана, него Бисерка, јер је пуна бисера. Прасица која п*ди као стока свака два минута, не бира шта једе, личи на буре од 120 кила које прелива са свих страна, више има целулита него пуна гајба наранџине коре, она је напумпана септичка јама која је прекипела. Свиња дебела и распала - рекао је Мића, па наставио:

Миљана је између осталог изјавила и да је Лепи Мића љубоморан на њену мајку Марију Кулић, а певач је изјавио да је Кулићева та која је љубоморна.

- Она је љубоморна на своју мајку, не ја. Она ју је вређала, она јој је разбила наочаре... Она је љубоморна, не ја. Мене та жена не интересује, не бих да је коментаришем. Миљана је љубоморна јер сам ја проглашен од стране жена као највећи мушкарац, а она је од стране мушкараца проглашена за највећу крмачу - изјавио је Мића.

- Чуо сам да је Чеда, возач "Лучани транса" изј*бао квалитетно, да је полудела и да је жељна његовог к*рца. Чуо сам да ју је изј*бао на задњем седишту аутобуса - навео је певач.

Анабела у секси купаћем "одувала" и дупло млађе девојке. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА