Најновије

ВУЛИН ЗАПРЕТИО УСТАШАМА: "Олуја" се према Србима више никада неће поновити

"Олуја" се према Србима више никада неће поновити, о томе нека нико не сања. Ако је у Хрватској спремају за неког другог, то је већ њихов проблем, а Србима немојте претити, изјавио је министар одбране Александар Вулин.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Вулин је то рекао коментаришући обраћање хрватског министра одбране Дамира Крстичевића на пријему ратних заповедника у Книну поводом годишњице операције "Олуја" у којој је протерано 250.000 Срба из Хрватске, у коме је, између осталог, рекао да је хрватска војска спремна на нове "Олује".

"Славити злочиначку 'Олују' могу само они којима је нормално да се полажу венци на гробове усташама и којима је нормално да се не поштује ни Уставни суд, само ако је омогућио употребу ћирилице. Србија не жели ни педаљ Хрватске, а све мање је желе и Хрвати који је масовно напуштају", навео је Вулин у изјави за јавност.

"Не постоји земља на свету која се радује протеривању својих држављана и не постоји земља у Европи која се још увек држи фашистичке идеологије и праксе као што то чини Хрватска", рекао је Вулин.

Погледајте ОВДЕ како се избламирала хрватска председница Колинда Грабар Китарович.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА