Најновије

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О УБИСТВУ ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА ИСПЛИВАЛЕ НА ПОВРШИНУ: Сарадница позвана на разговор као осумњичена!

Дугогодишња сарадница и пријатељица српског политичара Оливера Ивановића – Силвана Арсовић добила је по трећи пут позив да се јави на саслушање као осумњичена у оквиру истраге Ивановићевог убиства, пише КоССев.

Оливер Ивановић (Фото: Јутјуб)

Арсовић је позив стигао на кућну адресу да се сутра у 09:30 јави Специјалном тужилаштву тзв. Косова у Приштини које води истрагу убиства Оливера Ивановића, наводи КоССев.

- У шоку је као и претходна два пута и нормално је да ће се одазвати као и до сада што је чинила - за КоССев каже такође Ивановићева сарадница и одборница ГИ СДП Ксенија Божовић.

- Интересантни су моменти када се Силвана позива опет на саслушање и шта то може сада после 19 месеци од убиства да изнесе као нови детаљ, пошто је већ испитивана - пита се Божовић, наглашавајући да је резигнирана тиме како се одвија истрага.

Каже, неће да прејудицира, али и не може да не примети да позив стиже "у тренутку када су у јавности претходно објављена конкретна имена" српских опозиционара, међу којима и оних из ГИ СДП, у вези са узајамним договарањем овог блока око будућег заједничког политичког деловања.

За Силвану Арсовић каже да јавност одлично зна колико је била лојална Ивановићу.

- Не може да буде окривљена ни за шта друго. Зна се да му је била годинама не само најближа сарадница, већ и најоданији пријатељ - рекла је Божовић.

Силвана Арсовић, дугогодишња секретарица и сарадница Оливера Ивановића, осумњичена је за "помагање у извршењу кривичног дела тешко убиство" у случају Оливера Ивановића, подсећа КоССев.

Она је крајем новембра прошле године, само пар дана након акције хапшења осумњичених за умешаност у убиство Оливера Ивановића у згради Греј у Косовској Митровици, такође спроведенана саслушање у Приштину, после чега јој је одређено задржавање. Пуштена је после ноћи у притвору и тада, како је објашњено, није била у стању да се појави пред медијима.

Ускоро се навршава 19 месеци од убиства, а ниједна оптужница још није подигнута и судски поступак није почео.

Линта жестоко критиковао председницу Хрватске! Више о томе ОВДЕ.

Извор: N1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА