Најновије

СТЕФАНОВИЋ: Нелегални објекат на Копаонику ће до последње цигле бити срушен!

Тачно годину дана траје пребацивање одговорности два министраства - грађевине и унутрашњих послова - за то што нелегалан објекат од хиљаду квадрата на врху Копаоника није срушен, али је данас министар полиције Небојша Стефановић обећао да ће најкасније до краја године то бити учињено.

Небојша Стефановић (Фото: Јутјуб)

Министарство грађевине тврдило је да то не може да уради без асистенције полиције, док је Министарство унутрашњих послова саопштавало да не може да асистира без потврде о претходном покушају рушења.

Данас, од министра полиције, стиже јасно обећање, да од објекта врло брзо неће остати ништа.

"Неспорно је да је објекат нелегалан и оно што могу да вам кажем јесте да ће тај објекат до последње цигле бити срушен. Неће остати трунчица од њега. Показаће се владавина права", поручио је Стефановић.

Он је рекао да ће се поштовати све процедуре како би се избегла "било каква могућност жалби и даљег правног формалног судског одуговлачења поступка, да не бисмо ми били изложени неком поступку који би могао да има и последице по Републику Србију".

"Верујем, не бих да ограничавам да сад кажем биће за два месеца па да не буде, па да ми онда кажете... Хајде да кажемо до краја године, али ја мислим много брже, до последње цигле, до последњег црепа тај објекат ће бити срушен и уклоњен са те локације", рекао је Стефановић.

Прочитајте ОВДЕ  ко је то одлучио да заштит злочинца и одбије да га изручи Србији.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА