Најновије

УДРУЖУЈУ СЕ СРПСКИ НЕПРИЈАТЕЉИ! ШИПТАРИ У ДИЛУ СА ЦРНОГОРЦИМА: Мило и Тачи се све договорили, имају план за акцију!

Председник самопроглашеног Косова Хашим Тачи на добром је путу да загосподари и Црном Гором! Наиме, у Будви, срцу Црногорског приморја, полако се приводи крају изградња веома луксузног стамбено- пословног комплекса под називом „Порто Будва“ који се простире на чак 27.000 метара квадратних, а како „Ало!“ сазнаје, иза тог вишемилионског пројекта стоји лично бивши вођа ОВК и тренутно најмоћнији Албанац - Хашим Тачи.

Хашим Тачи и Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Није тајна да он годинама негује одличне односе с Милом Ђукановићем, председником Црне Горе, а сарадња на овом комплексу у којем ће, између осталог, бити преко стотину станова и огроман шопинг-мол, тврде упућени, круна је свега тога.

- Наравно, Тачијево име се нигде не појављује на папирима, али зато се као власник и директор фирме „Аларт центар“ која гради поменути објекат помиње Насер Рамај, његов близак пријатељи и сарадник. Он има криминални досије и био је један од истакнутих бораца и оснивача злочиначке ОВК, хвалио се у медијима да је вредност његовог пројекта 60 милиона евра и да је већ 70 одсто станова продато - каже наш извор.

„Тачијеве зграде“, како их већ зову Будвани, прште од раскоши, а и цене станова су у складу с тим - вртоглаве.

- Станови имају поглед или на Стари град, или на обалу мора, неки чак и на читаву Будву. Цена стана од 90 квадрата износи 500.000 евра, док мањи, рецимо, од 55 квадрата кошта 205.000 евра. Сви имају луксузне терасе, огромна мермерна купатила... У свакој од зграда налазе се спа центри са саунама и затвореним базенима - прича наш извор.

Он напомиње да је земљиште на којем се налази комплекс било општинско, али је на волшебан начин преко ноћи завршило у руке Рамаја.

- Огроман новац је био у игри и то су чак подржали и неки опозиционари, демократе, а не само владајућа структура у Црној Гори - наводи он.

Томе су се успротивили пак представници Демократског фронта у Црној Гори, који већ дуже време озбиљно упозоравају да се хитно мора направити безбедносна процена порекла капитала који Насер Рамај улаже у Будву.

- То је неопходно имајући у виду реалну опасност и ризик да новац који он доноси с Косова може бити повезан са шверцом наркотика, цигарета, оружја, с проституцијом и финансирањем тероризма, а посебно ДАЕШ-а, екстремних великоалбанских покрета и партија - апеловали су из ДФ-а.

Он су наглашавали да би „овако велика инвестиција са Косова“ у Будви могла да представља угрожавање виталних националних интереса Црне Горе, напомињући и да „избор правног заступника Ане Ђукановић указује на основану сумњу да и владајућа породица (Ђукановић) има одређене интересе у овом послу“.

Мило прогони свештенике СПЦ рођене ван Црне Горе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА