Најновије

ИЗЈАВА КОЈА ЈЕ ЗАПАЛИЛА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Ватерполисте ће терати да причају како их је Вучић научио да пливају

Спортисти, спортски новинари и политичари различито коментаришу то што је у уговору о финансијској помоћи ватерполо клубовима наведена ставка обавезе захваљивања Влади Србије у средствима информисања.

Вучић са ватерполистима Србије (Фото: waterpoloserbia.org)

Дејан Стевовић, ПР ватерполо репрезентације Србије

“Немам потпуну информацију око тог састанка. Требало би проверити код клубова и од њих добити праву информацију у вези са оним што су потписали. Иначе, мислим да свим спортским савезима Влада треба да додели већа средства без обзира на услове.”

Смиљан Бањац, спортски новинар

“Гадљив сам на интензивно мешање политике у спорт. Чињеница је и нажалост дугогодишња пракса да политичари седе у клубовима и репрезентацијама. Стање које је ненормално у развијеним друштвима. О конкретном захтеву Владе не бих јер је без преседана сраман на безброј начина. Сраман као и политика саме Владе”.

Константин Самофалов, функционер Социјалдемократске странке

“Александар Вучић је диктатор који може да влада једино у поданичком систему. Опште је познато да је његовим доласком на власт почела и хајка на Спортско друштво Партизан. Након што је највећи европски ватерполо клуб Партизан доведен до пропасти, управа коју не желим да коментаришем, посегла је за оним што Вучић највише воли: удворништво и улизиштво. Ово није питање Партизана, већ урушавања читавог друштва, које овај режим милом или силом полако претвара у своје слуге”.

Бојан Пајтић, бивши председник Демократске странке

“То је простачка злоупотреба јавних средстава у сврху рекламирања напредњачког режима новцем грађана, дакле – туђим. Клика која је узурпирала ову државу третира јавни новац као свој, државну својину као сопствену прћију, а грађане Србије као поданике. Ускоро ће терати ватерполисте да причају како их је Вучић научио да пливају, а фудбалере да их је Брнабићка научила да пикају лопту”.



Прочитајте ОВДЕ како Америка и Русија ломе руке над Србијом.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА