Најновије

ШИПТАРИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД ЈУГА СРБИЈЕ! ХОЏАЈ ИЗЈАВИО: Директно ћемо утицати на живот грађана у Прешеву!

Потпредседник Владе тзв. Косова Енвер Хоџај и председник ПДК састао се са председником општине Прешево Шћипримом Арифијем, а током састанка разговарали су о, како је Хоџај навео, правим Албанаца који живе на истоку Косова. Хоџај је јавност у сусрету са Арифијем обавестио путем свог Фејсбук профила где је написао да ће тзв. Косово инсистирати на узајамности са правима, како је рекао, српске мањине на Косову.

Енвер Хоџај (Фото: Јутјуб)

Хоџај је том приликом рекао да су грађани "Прешевске долине" имали и да ће у будуће имати подршку приштинских институција у остваривању и гарантовању свих њихових права.

Хоџај је додао и да ће нова влада са ПДК-ом интезивирати билатералне контакте и да је спремна да грантује директан утицај на побољшање живота грађана у "Прешевској долини".

- Са мојим пријатељем Шћипримом Арифијем сам разговарао о темама везаним за Косово: права грађана који живе у Источном Косову. Грађани долине су имали и имаће подршку косовских институција у реализацији и осигуравању свих њихових права. Косово мора да инсистира на реципроцитету са правима српске мањине на Косову. Без пуног поштовања према правима мањина, будућност региона не постоји. Нова власт ће интезивирати билатералне односе и спремна је да грантује директан утицај на побошљање живота грађана у долини - стоји у Фејсбук објави Енвера Хоџаја.

Политичари су ово крили 20 година, народ ни не зна шта се дешавало! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Zeri.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА