Најновије

МУШКАРЦИ ЕВО КАКО ДА БУДЕТЕ ПРИВЛАЧНИЈИ ЖЕНАМА: Наука потврдила после 5 деценија истраживања!

Наука је потврдила: ево како мушкарац може бити привлачнији женама. Током више од пет протеклих деценија спровођена су темељна истраживања о преференцијама жена, односно тражен је одговор на питање шта то тачно неког мушкарца чини привлачним супротном полу. Зато без обзира тражиш ли трајну везу или само авантуру, поведи рачуна о следећим научним спознајама.

Илустрација (Фото. beeg. com)

Потражи универзалне знакове флертовања

Уколико се жена смеши, посматра вас широм отворених очију и подиже обрве, на добром сте путу. Након тога ће спустити главу и скренути поглед, сакрити лице длановима насмејати се. Све наведено је универзални знак флертовања, односно еволуцијом истесан знак интереса за секс. Он се изводи на исти начин било да разговарате са женом из неког племена у подручју Амазоне, било са девојком у кафићу у вашем граду.

Покажи се као имућан

Још давне 1969. године социолози са универзитета Северна Каролина утврдили су како жене теже не претерано привлачним, него богатим мушкарцима. Исто је сазнање потврђено у низу каснијих истраживања, док се једно такво из 2010. године показало како су женама привлачнији мушкарци фотографисани покрај Bentley Continental GT, него они фотографисани покрај Форда Фиеста. Изглед мушкараца био је сасвим споредан: на фотографијама су се налазили мушкарци из контролне групе, просечног изгледа, висине и тежине. Претпоставка каже како жене теже мушкарцима који се могу побринути за њих и њихово потомство.

Чини се старијим

Жене, без обзира на доб, често за партнере бирају старије мушкарце. Мушкарци су, наиме, плодни готово цели животни век, зато доб са те стране не игра битну улогу. Старији су мушкарци такође, за разлику од млађе конкуренције, имали довољно времена да акумулирају средства и друштвени утицај, што их чини додатно привлачнима.

Изгради своје тело

У истраживању које је спровео калифорнијски универзитет, контролној групи жена показане су фотографије мушкараца голих до појаса. Понуђено им је да међу њима изаберу партнере за трајну и краткотрајну везу; мушкарци са израженим, развијеним мишићима махом су бирани као краткорочно решење. Еволуцијско објашњење је да су такви мушкарци добар избор за оца детета, јер потомку пружа гене који ће осигурати да оно буде снажно и доминантно.

Са друге пак стране, мушкарци чија мускулатура није претерано изражена бирани су као трајни партнери; зато уколико желите да вас нека жена запази, а опет остане дуготрајно заинтересована за вас, порадите на свом телу али немојте притом претеривати.

Буди љубазан

Један детаљ који се не тиче физичког изгледа, али чини мушкарца знатно привлачнијим је опхођење према другима. Особине попут љубазности и искрености показале су се врло привлачнима, јер жене такве мушкарце држе стабилним и веродостојним партнерима.

Смисао за хумор веома је битан

Од свих претходно набројаних особина које мушкарце чини привлачнијима, ова је најзахтевнија. Она се, за разлику од љубазности или развијеног тела, тешко може увежбати. Свеједно, били хумористични или не, знајте како жене такве мушкарце сматрају веома привлачнијим и интелигентнијим.

Шта старије жене узбуђује код млађих мушкараца, сазнајте ОВДЕ.

Извор: geek. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА