Најновије

НОВИ ШОК О НАПАДУ 11. СЕПТЕМБРА! СВЕ СУ СКРИВАЛИ: Нису срушене само "Близнакиње" већ и трећа зграда (ВИДЕО)

Дејвид Ајк је подржао извештај у ком се наводи да се једна од кула 11. септембра у Њујорку није срушила због пожара.

Ајк (67) је дуго тврдио да је Зграда 7 експлодирала у контролисаном рушењу. Она је била тик до куле Близанки и пала је у 17.20 поподне 11. септембра - више од шест сати након што су куле срушене.

Национални институт за стандарде и технологију (НИСТ) - агенција Министарства трговине САД - пресудио је 2008. да је то прва висока зграда која се икада срушила пре свега због пожара.

Међутим, нови извештај тврди да то не би било могуће. Истраживачи са Универзитета Аљаска Фербанкс (УАФ) изнели су шокантну тврдњу након четворогодишње студије рачунарског моделирања коју су финансирали архитекти и инжењери за истину 9. септембра.

Ајк - који верује да светом влада интердимензионална раса гмизаваца - спреман је у среду да објави књигу Тригер која ће се бавити контроверзним заверама око терористичког напада.

Бивши фудбалски познавалац изјавио је да се зграда 7 срушила у најочигледнијем контролисаном рушењу које ћете икада видети.

- Цитирам у "Тригеру" низ инжењера и архитеката који у основи кажу исто. Званична прича Владе је да је зграда 7 пала због пожара у канцеларијском намештају.

После терористичког напада, Џорџ Буш именовао је комисију 11. септембра за истраживање злочина.

- Имали су огроман проблем са зградом 7, јер очигледно да запаљени канцеларијски намештај никада не би срушио зграду. Да је то било, зграда 7 је била и остала до данас једина са челичним оквиром у историји архитектуре коју је икада срушио пожар. Пожар не би постигао довољно ни приближио топлоти која би вам била потребна за дестабилизацију зграде. Па како се комисија 11. септембра суочила са овим проблемом?

Никад нису поменули зграду 7 у свом извештају, каже Ајк.

- Било је неколико испитивања јавног мњења током година и већина људи нема појма да су пале три зграде, јер је трећа Ахилова пета читаве приче. Марк Лоизук, који води једну од водећих светских компанија за рушење, "Контролд демолишн инкорпорејтед", рекао је да ће требати месеци да се дизајнира и припреми структура за рушење.

- Бучно је. Нема начина да се сакријете. Уђете унутра, срушите обично све зидове на подове где постављате експлозив, и то је то - каже он.

- Количина ваздуха која се премешта ће лако разбити прозоре. Било је пуно разбијених прозора углавном кроз ударне таласе. Али нисам видео разбијене прозоре на задњим странама зграде, само тамо где су делови кула падали на зграду 7 - рекао је Ајк.

Моћна руска балистичка ракета може да уништи САД. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА