Најновије

ОРГАЗМИ СЕ СМЕЊУЈУ! Само ова промена вас дели од новог сексуалног искуства

Апсиненција, односно уздржавање од секса за многе парове је немогућа мисија. Ипак, уколио желите да унапредите ваш сексуални живот најбољи начин да то постигнете је да се на месец дана уздржавате од односа.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Људи који су то пробали знају колико то може да освежи сексуални живот и доведе га на виши ниво. Код жена, али и код мушкараца би се могла јавити нервоза у првом периоду, а стручнаци у том случају препоручују мастурбацију, али никако и прекид поста. 

Ово су сведочења људи који су са својим партнерима прошли кроз овај период "суше":

Крис:

"Кад је Џуди предложила овај експеримент, био сам поприлично незадовољан јер је секс важан део нашег односа. Већ након три дана сам размишљао колико ми недостаје, осећао сам се као на дијети на којој су ми забранили слатко. То "слатко" ми је одједном постало забрањено воће, што је повећавало жудњу. Како је седмица одмицала, моја фрустрација је расла и до петог јутра сам био на ивици живаца. И Џуди је постала нервозна, али сам знао да ће издржати. Такође, деловала ми је много удаљено. Уобичајено, секс би био начин да се повежемо, али одједном нисам знао како да се приближим својој жени. Недостајала ми је, иако смо спавали један крај другога. Схватио сам да нема никакве замене за секс у односу. Планирали смо одлазак на викенд у трећој недељи и надао сам се како ћу је подстакнути да прекине "пост". Међутим, ништа од тога, није поклекнула чак нити након неколико чаша вина. Осећао сам се повређено,и мислио да јој је апстиненција падала много лакше него мени. Ипак, барем ми је слала лепе поруке током дана и говорила ми лепе ствари. Одбијање боли и то је јако утицало на мене. Био сам тако срећан када је месец прошао, и истог јутра сам је привукао себи. Било је то најдужих месец дана мог живота, али позитивна страна експеримента јесте то да наш сексуални живот више нећу узимати здраво за готово."

Џуди:

" Као запосленој мајци, живот ми је ужурбан, али без обзира на умор увек нађем времена за секс. Страховала сам може ли месец дана без секса направити штету нашем браку. На почетку друге недеље сам била свесна да ми не недостаје секс, већ осећај блискости са Крисом. Ужасавала ме је помисао да се осећа невољено, па сам му слала лепе поруке и давала му комплименте. Највише ме је бринуло хоће ли га привући нека друга жена. Иако сам знала да ме не би преварио, унутрашњи несигурни глас стално ми се јављао, питајући се како их гледа и шта мисли о њима. Такође, почеле су да ме нервирају ситнице. Увече би ми било тешко да лежим уз њега и само да се мазимо. Највећи изазов ми је био заједнички викенд, али сам му јасно дала до знања да нема секса. Чим се експеримент завршио, Крис није чекао ни секунде, а иако је секс трајао само десет минута, осетила сам огромно задовољство. Оно што сам схватила јесте да се без секса осећам мање вољено и несигурно и настојаћу да га одржим као приоритетног у нашем браку."

Сексом се подстиче лучење хормона среће, стога, желимо вам да будете срећни и задовољни.

Секс заиста продужава живот. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА