Најновије

ПРЉАВИ ТРИК ИМ НИЈЕ УСПЕО: Израел покушао шпијунажу на врло необичан начин, брзим реакцијама план им је осујећен! (ФОТО)

Израелске оружане снаге покушале су да шпијунирају јужни Либан уз помоћ онога што би се технички могло назвати псом за надзор - што је буквално пас опремљен камерама.

Граница (Фото: pixabay. com)

Потпомогнута сликовним доказима, либанска “Национална информативна агенција” известила је у уторак да је израелска војска послала пса опремљеног камерама да шпијунира јужни Либан.

Према званичном извору, животиња “наоружана” камерама (за које се чини да је то био немачки овчар) пуштена је дуж бетонског зида који означава границу између Израела и Либана.

Две израелске беспилотне летелице такође су кратко летеле дуж либанско-израелске границе пре него што су се брзо повукле, отприлике у исто време када је шпијунски пас послан у своју мисију.

Догађај се десио дан након што су снаге Хезболаха са седиштем у јужном Либану обориле израелску војну беспилотну летелицу у близини града Рамиах, подухват на који се та група заветовала да ће извршити након недавног напада беспилотних летелица Израела на Бејрут.

Коју велику територију је најавио Израел да ће анексирати, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА