Најновије

МАРЈАНОВИЋ ПОСЛАО ШИФРОВАНУ ПОРУКУ: Сви су гледали шта то има испод ока муж убијене певачице, а онда се открила језива симболика знака!

Зоран Марјановић појавио се данас у Вишем суду где је почело суђење због убиства његове супруге Јелене, са новом тетоважом на потпуно неочекиваном месту и са посебном поруком.

Зоран Марјановић (Фото: Јутјуб)

Марјановић је на слепоочници тик испод десног ока истетовирао крило анђела а које има више значења.

Оно представља слободу и покрет! Ако имате крила, вас нико не поседује, ви сте оно што желите да будете и где то желите. Међутим неки сматрају да тетоважа крила асоцирају и на особу коју сте волели а која је преминула, представљају вашу веру, подсећају вас да умете да се изборите са свим страховима и препрекама.

Оно симболизује ненадокнадив губитак драге особе. Према његовим речима он је ову тетоважу урадио када је изашао из затвора у ком је провео неколико месеци као главноосумњичени за убиство супруге.

Зоран је раније исцртао на десној страни врата круг у коме су исцртане линије заправо представља цртеж змејава. Ред змајева, како је раније објаснио, симболизује победу Светог Ђорђа над аждајом, односно победу добра над свим злим.

Зоран Марјановић се данас изјаснио о својој кривици. Певачицин супруг у својству окривљеног нашао се након што су тужилаштво и полиција прикупили довољно доказа који су им указали да постоји оправдана сумња да је свирепо убиство супруге Јелене починио управо он.

Прочитајте ОВДЕ  како су Срби похапшени насред океана.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА