Најновије

УХВАТИО САМ ВАНЗЕМАЉЦА: Рибар код Аљаске нашао чудно створење са наранџастим пипцима! Није му било свеједно док се померало! (ВИДЕО)

Када је рибар у близини обале Аљаске ухватио ово чудно створење, најпре је помислио да није са ове планете.

"Ванземаљац" (Фото: Фејсбук/принтскрин

На снимку се види наранџасто створење које прави ритмичке покрете док лагано покушава да исправи своје коврџаве дугачке пипке.

Право изненађење међутим уследило је када је рибар окренуо створење, и потпом открио да има тело помало језивог изгледа, са мутним израђенимкрвним жилама.

У коментарима на друштвеним мрежама, где је видео постављен, углавном већина тврди да управо тако замишља ванземаљце, а некима је и асоцијација на хорор филмове.

Међу 1.2 милиона прегледа, колико је снимак великом брзином постигао, постоје и коментари да је реч о коралима.

Међутим, створење које је извађено из дубина код Острва принца од Велса, заправо је врста морске звезде позната као баскет стар - корпа.

Иако су многи били забринути да ли ће ово чудновато створење преживети ван воде, и инсистирали да га "ловац врати одакле га је узео", девојка која је објавила видео је објаснила да је звезда случајно уловљена и да је свакако одмах враћена назад у воду.

Иначе, ова врста звезда има изузетно разгранате "руке" које јој помажу да се креће по морском дну, и могу да нарасту до метар дужине. Насељавају велике морске дубине.

Прочитајте ОВДЕ  каква је то мистерија из дубине космоса.

Извор: Курир/ mirror. co. uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА