Најновије

ЈОВАНОВИЋ: Бојкот Вучићу доноси апсолутну власт

Председник Демократске странке Србије Милош Јовановић оценио је да је тема бојкота избора "наметнута, исхитрена и непромишљена" и да ће бојкот донети апсолутну власт Александру Вучићу.

Милош Јовановић (Фото: Јутјуб)

Наводећи да ће ДСС одлуку да ли излази на изборе донети када они буду расписани, Јовановић је рекао да је прича о бојкоту избора отворена из политикантских разлога, који се тичу превласти у српској опозицији.

"Не видим како бојкот може да буде сврсисходан, а на жалост знам да ће бојкот донети Вучићу апсолутну власт без могућности да се она оспорава, осим на улици. Главни проблем је што не видим да постоји енергија да се та власт након избора успешно оспори ванинституционалним методама", рекао је Јовановић за Данас.

Он је упитао и да ли је то Сергеј Трифуновић преко ноћи постао "Вучићев сарадник" само зато што је изнео своје мишљење које је супротно ономе које има Драган Ђилас и упитао да ли су сви они који су изнели резерве према бојкоту Вучићеви сарадници.

Одбацио је и критике да он није прави опозиционар, подсетивши да је 2013. вратио мандат посланика и поднео оставку на место потредседника ДСС, јер је сматрао да се власт мора још жешће критиковати.

Код Прешева пронађено опасно оружје спремно за употребу! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА