Најновије

СТРАВИЧНО ВРШЊАЧКО НАСИЉЕ У БАРАЈЕВУ! Две ученице тукле вршњакињу у дворишту школе! Иживљавале се над њом пред другарима!

Шокантно вршњачко насиље у Барајеву, где су 11. септембра две девојчице шамарале и злостављале вршњакињу, добиће и законски епилог.

Вршњачко насиље се често дешава у школама (Фото: Јутјуб)

По налогу тужилаштва за малолетнике, полиција је поднела кривичну пријаву за насилничко понашање против И. О. (15) и Д. И. (14), које су у школском дворишту ОШ "Кнез Сима Марковић" шамарале и физички малтретирале А. М. (15).

На друштвеним мрежама појавио се још један снимак вршњачког насиља на којем две ученице (15) у дворишту основне школе у Барајеву туку и шамарају своју вршњакињу, док се за то време друга деца смеју.

На снимку се види како једна од ученица средње школе у Барајеву лупка жртву по глави и прети јој да ће “проћи триста пута горе” ако све исприча њеној мајци.

Друга девојчица прилази жртви и наређује јој да спусти руке, а затим почиње да јој удара шамаре, док остала деца добацују псовке.

Две девојчице (15) снимљене су како у дворишту школе у Барајеву туку и иживљавају се над својом вршњакињом, ударајуци јој наизменицно шамаре. За све то време друга деца се смеју, па чак и насилнице саме показују осмехе.

Жртва и једна од насилних девојчица су ученице првог разреда Средње школе у Барајеву, док је друга насилница ученица средње школе са Звездаре.

Директор школе Добривоје Јелић рекао је да су предузети сви неопходни кораци да ученице - злостављачи буду адекватно санкционисане.

“Девојчице су ученице првог разреда средње школе. Од раније су у сукобу, нетрпељивост и размирице су испољавале и на друштвенм мрежама, а све је ескалирало 11. септембра током великог одмора. Одмах је обавештена полиција, инцидент је пријављен и инспекцији Министарства просвете. Против две девојчице је покренут и дисциплински поступак и ускоро ће се знати какви ће кораци бити покренути против виновница инцидента”, рекао је Јелић.

Прочитајте ОВДЕ колико ће коштати суђење деценије.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА