Најновије

СКАНДАЛЧИНА НА "ПРАЈДУ": Девијантним особама није довољно окупљање, већ транспарентима провоцирају српски народ! Ево шта кажу за Албанце!

Окупљање учесника је заказано од 16.00 часова на Славији, одакле ће сат времена касније колона кренути улицом краља Милана до Игуманове палате, па поред Скупштине града и Дома Народне скупштине, затим спуштајући се Улицом кнеза Милоша ка згради Владе Србије, одакле ће се Немањином попети до парка Мањеж, где би требало да стигну најкасније до 18.30 часова и у којем ће бити организована својеврсна журка која би, према најавама организатора, требало да траје до 23.00 часа

Геј парада у Београду (Фото: јутјуб)

Брнабић присуствује Паради поноса

Председница Владе Србије Ана Брнабић дошла је на Параду поноса у пратњи партнерке Милице Ђурђић, окупљени скандирају "Ана, волимо те".

Приведено најмање пет учесника протеста против Параде поноса

Припадници Жандармерије раздвојили су групу од неколико десетина људи који су блокирали раскрсницу улица Булевар краља Александра и Кнеза Милоша, покушавајући да спрече пролазак колоне “Параде поноса”.

У интервенцији полицијских снага приведено је између пет и десет особа које су протестовале, зато што су одбили да се помере са трасе “Прајда”.

Троструки полицијски кордони поделили су учеснике протеста на две групације и рашчистили пролаз из Булевара краља Александра у Улицу кнеза Милоша, куда би требало да прође колона Прајда.

Током окупљања, један од учесника прајда са собом је донео и транспарент "Албанци су наша браћа"

На улицама је све више људи, а међу припадницима ЛГБТ популације било је оних који су својом одевном комбинацијом скренули пажњу на себе и привукли погледе случајних пролазника.

Припадници ЛГБТ популације се полако окупљају и спремају за шетњу

Међу окупљенима влада позитивна атмосфера и након што су раширили заставу, која је уједно и главно обележје читаве манифестације, почели су да ђускају.

Припадници ЛГБТ популације полако се припремају за своју шетњу, а Трг Славија је већ увелико затворен.

Ту су и припадници полиције.

Противници одржавања “Прајда” кренули у шетњу бојкота. Они су се прикупили испред Саборне Цркве у Београду, а затим се упутили у смеру ка Храму Светог Саве.

Поводом одржавања “Параде поноса”, многе улице у Београду ће бити затворене док се одржава манифестација.

Противнициц “Прајда” се сукобили са полицијом, више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА