Најновије

БРУТАЛНА ПРЕТЊА СРБИМА: Наоружани Шиптари у маскирним униформама злочиначке ОВК патролирају Мокром Гором! КФОР, НАТО, ЕУ ћуте!

Пре неколико дана на планини Мокра Гора, у општини Зубин Поток, група Албанаца је исписивала графите УЧК на алпинистичкој стази "Виа Ферата-Берим", а слике свог "подухвата" објавили су на друштвеној мрежи Инстаграм.

Тзв. Косовска армија (Фото: Јутјуб)

У саопштењу Српска листа истиче да "посебно забрињава то што су те особе на фотографијама у маскирним униформама са дугим цевима", те се поставља питање "коме је потребна оваква провокација у овом тренутку и са каквим циљем".

“Као што смо више пута упозоравали, како се приближавамо изборном дану, поред укидања права гласа Србима од стране Централне изборне комисије у Приштини, притисак над грађанима долази и од стране екстремистичких кругова”, саопштава СЛ и додаје:

“Српска листа позива КФОР, Еулекс и полицију да најхитније идентификује, пронађе и лиши слободе ова лица, али и утврде ко су налогодавци оваквог понашања и са којим циљем. Истовремено, захтевамо да сви надлежни појачају будност и превентивно делују како би се на Космету сачувао мир и безбедност свих грађана, а посебно невећинских заједница".

Прочитајте ОВДЕ какве су шансе да Чешка повуче признање независности тзв. Косова.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА