Најновије

"Пашканат" је таман, "патлиџан" језиво болан: Када већи пенис пружа бољи секс, а када је мучење?

Да ли је веће увек и боље? Не мора да значи. Иако можда пуцају у поноса у свлачионици када се скину пред другим момцима, мушкарци који су "предимензионирани" тамо доле суочавају се са разним проблемима у спаваћој соби.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Када "велики" постаје проблем? И да ли је облик важан? Ово су искрене исповести мушкараца које муче муку или пак уживају у благодетима великог пениса.

"Пашканат" од 23 цм

Британац Џо О'Брајен каже да му је величина полног органа донела доста самопоуздања у свим аспектима живота.

- Ако мене питате, величина јесте битна. Донела ми је самопоуздање не само у спаваћој соби, већ иначе.

Бонус је и што зна да својој партнерки пружа макисмално задовољство.  С друге стране и његова партнерка каже да су  облик и величина Џоовог пениса баш "њен број".

"Плави патлиџан" од 20 цм

Искуство Криса Диксона је нешто другачије у односу на Џоа. Он каже да је велики број жена одбио да има секс с њим управо због превеликог полног органа.

- Једна је чак  морала да иде код лекара јер сам је повредило "тамо доле". Завидим младићима са мањим пенисом - каже Крис који каже да му је супруга доста помогла код овог проблема.

- Његов пенис је попут огромног плавог патлиџана у умало нисам заплакала кад сам га видела- испричала је Синди, која са Крисом има ћеркицу.

Ипак, пар је пронашао начин да ужива у односу без болова.

- Успели смо да пронађемо начин како да имамо секс у коме ћемо обоје уживати, а да притом њу не ништа боли.

"Краставац" од 25 цм

Боди-билдер Алберт Причард још увек нема среће на овом пољу. Каже да га је велики пенис коштао неколико квалитетних веза.

- Жене кажу да је секс са мном веома болан, поготово у позама као што је "доги стајл", а која је мени омиљена. Због тога сам раскинуо бројне везе. Сваки пут кад погледам наниже, сетим се шта губим због тога што ми је пенис превелики.

Алберт је чак потражио медицинску помоћ, заједно с девојком се обратио стручњаку који је предложио да користе лубриканте.

- То је убило сваку спонтаност у сексу. Деловало је као да се припремамо за операцију, а не за вођење љубави - каже боди-билдер који још увек није нашао девојку која ће се усудити да уђе у везу са њим.

Са каквим мушкарцима жене брже доживљавају оргазам прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА