Најновије

О ОВАКВОМ СЕКСУ МУШКАРЦИ МАШТАЈУ: Даме ли бисте им испуниле ове жеље?

Играрије у кревету идеално су место да тестирате границе ваше маште. Мушкарци воле да откривају скривене аспекте своје (али и ваше) личности, што вас може додатно зближити, али и унети мало тајанствености у везу.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Међутим, своје најдубље сексуалне жеље често не говоримо из страха да партнер не реагује бурно. С обзиром да прави парови отворено говоре о ономе што желе, реците му своје највеће фантазије и подстакните га да вам открије своје. А ми вам доносимо неке од сценарија о којима мушкарци "потајно" маштају, а засигурно и желе остварити.

Секси тројка

Ова идеја ће разбеснети готово сваку жену. Помисао на свог мушкарца који слини у кревету за другом женом већини жена је недопустива. Ствар је у томе да се ова идеја ретко када оствари. Све је већином машта, фантазија и уживање у размишљању како би то било када би било.

Секс са професионалком

Прва ствар која вам вероватно пада на памет је "бљак". Ваш мушкарац да некоме плати за секс, па ризик од полно преносивих болести и слично? Међутим, када се елиминишу ризици, идеја о унајмљивању професионалца у циљу задовољења физичких потреба је сигурно жеља на коју је сваки мушкарац помислио барем једном. Ко каже да се ви не можете упустити у малу игру? Појавите се у спаваћој соби као тајанствена незнанка и задовољите све његове потребе. Уроните у туђу улогу, изненадићете се колико секс може бити добар када га другачије интерпретирате.

Недостижне жене

Постоје табу теме које је боље никада не спомињати. И мушкарце и жене врло често мами оно што не могу да имају, а за мушкарце то може бити секс са колегиницом, вашим другарицама и слично. За жене, то је шеф на послу, колега... Не ради се о никаквом лично нападу већ једноставно о машти која нема граница. Размислите о игрању улоге доминантних жена на моћним позицијама и слично.

Стриптиз

Будимо реални, женско тело је секси и моћно. Без обзира на величину или облик, жена са својим адутима, мало самопоуздања и правог осветљења може мушкарцу пружити заиста феноменалан стриптиз. А признајмо, сваки мушкарац машта о њему. Њему ће се свидети да вас види на другачији начин, а без обзира на то како изгледате, биће пресрећан што поред себе има жену која је спремна да га заведе и плеше му у крилу. Изведите му стриптиз, заведите га, скидајте комад по комад одеће са себе, а на крају завршите сексом на столици.

Животињски секс

Сваког ће мушкарца напалити помисао на женске нокте заривене у његова широка леђа – страствено, пуно пожуде и жеље. Зашто то не искористите? Испробајте игру дивљих животиња, као и страствен секс. Будите слободни, режите и скачите. Нека осети ваше зубе, уста и целокупан нагон. Навалите на њега, омогућите му да се најежи од самог вашег дисања.

Сусрет са незнанком

Фантазија која укључује сексуални сусрет с незнанцем. Ову игру лако можете остварити, само треба да се претварате да сте неко други. Појачајте своју улогу тиме што ћете ставити перику, наочаре или слично – уживите се.

Секси полицајка

Жене често маштају о сексу с мушкарцима у униформи, а то исто узбуђује мушкарца када је реч о секси полицајкама. Зашто не бисте набавили костим жене полицајке и потребне реквизите? Забавите се, осмислите секси сценарио и поиграјте се. Запамтите: улога секси полицијске службенице је да спроводи дисциплину и закон тамо где је то потребно.

Јунакиња из стрипа

Сигурно не постоји особа која понекад није маштала о сексу са својим омиљеним супер херојем. Секси одећа може остварити пуно фантазија – жена мачка, Лара Крофт и слично.

Доминација

С/М је понекад погрешно схваћен, а доминација не мора бити синоним за овакву врсту сексуалне игре. Само добрим познавањем партнера и потпуним поверењем упустите се у игре које захтевају покорност и доминацију.

Сцена из порно-филма

Познато је да мушкарци воле да гледају порно филмове. Предложите да их гледате заједно. Коментаришите, уживајте у томе, а можда и откријете нешто што бисте вас двоје волели да испробате.

Са каквим мушкарцима жене брже доживљавају оргазам прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА