Најновије

OНЕ СУ ОТВОРЕНО ПРОГОВОРИЛЕ: Ово су највећи страхови жена у 30-им! (ВИДЕО)

Тема емисије "Лично са Маријом", била је страхови жена у тридесетим! Новинарка Милена Милетић и топ модел и модни преформер Јелена Говедарица говориле су о својим највећим страховима, али и изазовима.

Лично са Маријом (Фото: Јутјуб)

Водитељка, Марија Гојковић, на самом почетку је нагласила да се жене сусрећу са великим изазовима са преласком из једне деценије у другу.

Милена Милетић је поменула да се од жена у тридесетим очекује да се удају, роде децу и да буду економски независне. Она сматра да је важно да жена слуша себе и оно што њој прија, а не да прати очекивања околине.

Јелена Говедарица је говорила о томе, како се женама које се баве јавним послом “прашта” уколико нису родиле за разлику од других.

Јелена сматра да жена може да пружи љубав тек када је сама себи довољна. Док је Милена поменула да нам тридесете носе одређену дозу одговорности. 

Оне су причале о свим изазовима као што су брак, деца и каријера, а са којима се сусрећу жене на Балкану, али и поделиле лична искуства.

Шта су закључиле жене на прагу тридесетих, погледајте у видеу.

Ауторка емисије Марија Гојковић је аутор романа “Продата” и “Белег на души” а њене романе можете наручити у Правдиној интернет продавници на линку ОВДЕ.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА