Најновије

ШЕШЕЉ УДАРИО НА ТОМУ: Колико је Николић био продуктиван да дипломира у 60. години? (ВИДЕО)

Посланик СРС-а Александар Шешељ испрозивао је током седнице Скупштине Србије бившег председника наше државе Томислава Николића.

Александар Шешељ (Фото: Јутјуб)

Током седнице Скупштине Србијеу расправи о амандманима на измене Закона о високом образовању дошло је до полемике између некадашњих страначких колега, односно напредњака и радикала. Расправа се повела о продуктивности оних који касније дипломирају.

Посланици Српске радикалне странке су тражили да се свима који су уписали факултете дозволи да дипломирају без ограничења.

Син Војислава Шешеља је реаговао на изјаву посланице СНС-а Љиљане Малушић, која је рекла је да је рок студентима продужаван више пута и да неко може да дипломира и у 65 година због себе, али да неће бити продуктиван. 

“Мене занима да се објасни један апсурд. Тај аргумент долази од посланика СНС, чији је некадашњи председник странке завршио факултет у 60. години. Како је Тома Николић био продуктиван да заврши факултет у 60. година? Како је Тома стигао до дипломе”, питао је млади Шешељ.

Он је додао да је Николић прави пример свима да никада не одустају од студирања јер имају велику шансу да можда једном постану и председници државе. 

Малушић је одговорила да је Николић дипломирао док је био у СРС, али да је касније, како се изразила, "укапирао" да је боље да направи нову странку која сада има највећу подршку.

Прочитајте ОВДЕ шта је амерички амбасадор поручио Александру Вучићу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА