Најновије

"ОТВОРИЋУ СВА ТАЈНА ДОСИЈЕА": Вучићев картел тргује оружјем, у спрези су са Харадинајевом бандом! (ВИДЕО)

Гост Славија инфо ТВ, био је Милован Бркић, главни и одговорни уредник листа Таблоид. Бркић опширно говори о новој политици САД на Балкану коју полако почиње да спроводи администрација Доналда Трампа, о разним запањујућим криминалним радњама врха Вучићевог режима, кога Бркић назива Вучићев картел, о опозицији, а посебно Драгану Ђиласу, Косовском питању, стању медија у Србији и стуктури и квалитету Безбедносно информативне агенције.

Милован Бркић (Фото: јутјуб)

Бркић открива разлог зашто је и администрација Трампа против режима Вучића, давши потпуно другачији одговор од свих до сада познатих.

Гост ексклузивно открива дедаље о шверцу оружја светских размера у који је умешан картел Александра Вучића, указавши на бројне прљаве, закулисане радње Вучићевог картела, обзнанивши ко су његови покровитељи са којима је и увом послу.

Бркић улази и у механизме крађе Вучићевог картела и открива у које бизнисе највише улаже исти. Гост сматра да су картели Тачија и Харадинаја у спрези са Вучићевим, да су им заштитници исти, открива где све заједно улажу и шта су Тачи и Вучић договорили у Паризи прошле године. 

Бркић говори о бројним проблемима тзв. државе Косово и о криминалној спрези српских политичара са Косова и Метохије са албанским картелима. Милован Бркић ексклузивно открива и обзнањује српској јавности решење Доналда Трапма за Косово и Метохију и по први пут даје свој лични став по питању решења косовског питања.

Такође износи предвиђање када ће Трампова администрација почистити Вучићев картел и остале „балканске десперадосе“. Бркић је свеобухватно говорио и о опозицији у Србији.

Најављује обрачун свог листа Таблоид са опозицијом, пре свега отварањем досијеа чланова опозиције, као најшокантнији наводи досије Драгана Ђиласа, кога ће штампати посебно, а о појединим важним детаљима говори у овом гостовању разбивши многа становишта о Ђиласу. Бркић износи своја сазнања о томе зашто је Срђам Ного избачен из Двери.

Открива праву позадину протеста Један од пет милиона. Даје савет грађанима Србије за кога да гласају на следећим изборима и открива да ли ће ући у политику.

Бркић веома занимљиво прича и открива шокантне информације везане за структуру и квалитет кадра БИА. Гост се дотакао и стања медија у Србији, почевши од ТВ, штампаних па до јутјуб канала. Запрепашћујућа су сазнања Бркића о начину функционисања Пинк телевизије, али и Вечерњих Новости, Политике и Блица.

Милован Бркић открива зашто он и други ударни критичари режима Александра Вучића више нису добродошли на јутјуб каналу Балкан инфо.

Како су американци развезали косовски чвор, сазнајте ОВДЕ.

Извор: slavija. rs

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА