Најновије

АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ ДОШАО КОД СВОЈИХ ШИПТАРСКИХ СЛУГЕРАЊА: Ево шта је поручио лажној војсци тзв. Косова!

Амбасада САД у Приштини саопштила је да генерал-ађутант Националне гарде Ајове, генерал-мајор Бен Корел борави на Косову.

Лажна војска лажног Косова (Фото: Јутјуб)

Како је саопштено, током своје прве посете Косову, од када је именован за генерал-ађутанта Националне гарде Ајове, генерал-мајор Бен Корел (Ben Corell) дао је следећу изјаву:

- Част ми је што представљам Националну гарду Ајове овде на Косову. Ми ћемо наставити да се ангажујемо и подржавамо Косовске безбедносне снаге и Амбасаду САД - истакао је Корел.

Генерал-мајор Корел (Corell), који је заменио генерала Тима Ора (Tim Orr) као генерал-ађутанат Националне гарде Ајове, ове недеље ће обавити своју почетну посету Косову

Од 2011. године, Национална гарда Ајове била је државни партнер Косова пружајући подршку тзв. Косовским безбедносним снагама.

- Оно што је ово државно партнерство учинило јединственим јесте то што у Ајови постоји приступ целог друштва који је обухватио све нивое власти, образовање, атлетику, приватни бизнис, енергетику и пољопривреду - наводи се у саопштењу Америчке амбасаде.

Брнабић не да да се смени Мали! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА