Најновије

"ЈА ТО МОГУ ЦЕЛУ НОЋ, БЕЗ ПРЕСТАНКА!" Ево које су најчешће лажи жена и мушкараца када су сексуални односи у питању!

Када се поведе разговор о сексу, многи су склони да слажу: неки "додају", неки "одузимају", а све да би у очима других деловали овако или онако. Неке од тих лажи су безазлене, неке баш и нису, али је чињеница да нисте једини који не говоре истину о свом сексуалном животу.

Илустрација (Фото:принтскрин)

Сајт Illicit Encounters iиспитао је 2.000 жена и мушкараца како би сазнали о чему ту највише лажу мушкарци и жене када је реч о сексу. Као што сте и очекивали, постоје разлике у лагању између припадника мушког и женксог пола - жене најчешће смањују број мушкараца са којима су имале секс, док мушкарци најчешће лажу да нису преварили своју партнерку.

Осим тога, жене често лажу да никада нису лажирале врхунац, рекле су "волим те" када то нису заиста мислиле, док мушкарци, рецимо, поричу да су гледали филмове за одрасле.

Од испитаних мушкараца, 44 одсто њих је сакрило раније неверство, мислећи да ће то одбити њихову нову партнерку, а више од половине жена (52 одсто) је смањило број мушкарца са којима су имале секс. Са друге стране, велики број мушкараца повећава број жена са којима су имали однос! Дакле, из тога се види да је жене и даље срамота да признају колико су партнера имале, док мушкарци још увек воле да се хвале како су имали много партнерки.

Еротске фотографије, интимни дијалози и онлајн флерт - модерне односе тешко је замислити без секстинга, јер већину времена проводимо једни са другима на интернету.

Још неке од честих женских лажи су "стално имамо секс", даме такође лажу да никада нису имале секс фантазију са неким другим мушакрцем, неретко слажу да их боли глава када нису расположене за "акцију", да никада нису превариле ниједног партнера, да је секс био сјајан, да не гледају филмове за одрасле и не самозадовољавају се.

Насупрот томе, поред мушких лажи које смо већ поменули, велики број мушкараца лаже да се готово никад не самозадовољава, а неретко слажу и када партнерки кажу "изгледаш сјајно!". Такође, лаж коју релативно често изговарају је "обично могу дуже да издржим", кажу "волим те" и кад то не мисле, као и даме, и они понекад слажу да је секс био сјајан, али и да им се спава када заправо не желе однос. И наравно, слажу да никада нису имали фантазију са другим женама.

"Припадници оба пола лажу у вези са сексом, али је занимљиво да видимо колико се те лажи разликују. На пример, и жене лажу у вези са преваром, али не толико као мушкарци. Оне смањују број партнера, а они повећавају", каже представник сајта Illicit Encounters Кристијан Грант.

Које жене обожавају секс прочитајте ОВДЕ.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА