Најновије

ВЕЉА ИЛИЋ: Бојкот избора је глупост! Лично се залажем за излазак на биралишта!

Велимир Илић, лидер Нове Србије и доскорашњи блиски партнер тајкуна Драгана Ђиласа, оштро је напао лидера СЗС због најављеног бојкота избора, поручујући да је то најобичнија глупост.

Веља Илић (Фото: Јутјуб)

Илић каже да ће његова странка 5. октобра донети одлуку о бојкоту наредних парламентарних избора, али да се он лично залаже за излазак на биралишта. Према његовим речима, Ђилас и његови саборци намерно етикетирају све људе који мисле другачије од њих, иако је њихова политика 'повлачење пред СНС, а не борба против власти.

Илић истиче да опозицији у Србији не преостаје ништа друго него борба, а то је управо излазак на изборе.

- Коначну одлуку о бојкоту донеће скупштина Нове Србије. Надам се да ћемо одлучити да изађемо на изборе, јер ништа друго не преостаје него борба. Неки су себе прогласили једином опозицијом у Србији, одлучили се на бојкот и етикетирају све оне који мисле другачије. А шта после бојкота?! Шта значи бојкот?! Повући ћете се, пустићете Вучића да направи двотрећинску већину, да промени Устав, преда Косово, а ви ћете од тога да оперете руке и скинете одговорност, па да се онда вратите у политику кад све буде завршено?! Ово није моменат за повлачење, већ за борбу. И немојте више да етикетирате нас који другачије мислимо... - наглашава Илић.

Према његовим речима, овде су у питању две политичке борбе.

- Једна је та Вучићева и друга опозициона борба за власт. Ову другу ми хоћемо да водимо, борбу за Србију. Мени је жао, али Нова Србија ничим ни од кога није уцењена. Не идемо по мишљења у стране амбасаде. Једино за шта се боримо је Србија - истиче Илић.

Први велики интервију са Шојгуом прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА