Најновије

ИСПЛИВАО СНИМАК! Трамп полудео због узбуњивача! Назвао га шпијуном, а потом му упутио монструозну претњу (ВИДЕО)

Aмерички председник Доналд Трамп снимљен је како бесни због жалбе узбуњивача на састанку иза затворених врата.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Он је упоредио агента ЦИА, који је поднео жалбу, и његове изворе са шпијунима и чак сугерисао да њихови поступци представљају издају.

“Ми смо у рату”, рекао је председник током састанка са америчким дипломатама у хотелу "Интерконтинентал" у Њујорку у четвртак, на снимку који је објавио "Блумберг".

Бесни Трамп је узбуњивача назвао "болесним" и партијски настројеним, пре него што је захтевао да сазна како је он добио информације за жалбу.

“Желим да знам ко је та особа, ко је особа која је узбуњивачу дала информације? Зато што је то близу шпијунаже. У основи, та особа никад није видела извештај, никада није чула разговор, та особа је готово шпијун”, рекао је он и довео у питање веродостојност узбуњивача.

Затим је Трамп наговестио шта мисли да би требало да буде казна за узбуњивача и његове изворе.

“Знате шта смо некада радили у време кад смо били паметни? Јел тако? Шпијуни и издаја, ми смо то решавали мало другачије него сада”, рекао је, алудирајући на коришћење најстроже казне - смртне казне.

Трамп се такође нашалио да ће остати на власти и након 2024. године, упркос уставном ограничењу од два председничка мандата колико може да врши један амерички државник.

“Кажем да су нам добре шансе да будемо на челу још четири године, а онда, ако желимо, још четири, а можда и после тога”, рекао је.

Подсетивши на твит који је објавио на исту тему у јуну, рекао је: "Ми то радимо да бисмо их [његове противнике] изнервирали."

Снимци састанка процурили су услед тврдњи да је Бела кућа већ недељама знала за жалбу службеника ЦИА и да је покушала да сакрије детаље контроверзног разговора Трампа и Зеленског.

Прочитајте ОВДЕ како Доналд Трамп ствара моћну супердржаву на Балкану.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА