Најновије

РУСИЈА ЗОВЕ СРБЕ: Како можемо уживо видети: Су-57, С-400 “Тријумф”, “Фаворит”, С-300 и још много тога од невероватног руског наоружања!

Русија преко организације "Россотрудничество", за српске држављане организује бесплатан одлазак у ову земљу. Између осталог планиране су посете великим међународним сајмовима наоружања и војне технике МАКС-2020, Армија-2020. Ови догађаји по свом садржају спадају у највеће манифестације таквог типа у свету.

Владимир Путин (Фото: РИА)

Русија је преко организације Россотрудничество покренула пројекат “Ново Поколение” или “New Generation”.  У оквиру овог пројекта ову земљу је посетило на хиљаде младих људи из целог света.

У 2019. години српски новинари, глумци, научници, предавачи, филолози, историчари, дипломате, спортисти и представници других професија су већ посетили Русију, или ће је поново посетити поводом догађаја организованих на највишем нивоу у Москви.

Између осталог организована је посета Међународном авио-космичком сајму МАКС-2019 у Жуковском, посетили су Санкт Петербург, Калињинград, Самару, Волгоград, Ставропољ, били на Криму, у Иркутску на језеру Бајкал, у Барнаулу, на Алтајским планинама на скупу „Бела вода Сибира” итд.

Међународни авио-космички сајам МАКС спада у највеће манифестације овог типа на свету. На њему се могу видети најсавременији авиони и хеликоптери који се налазе у наоружању руске армије. Осим тога, могу се видети и перспективни пројекти које развија руска војна индустрија. На сајму учествује и огроман број страних излагача.

Поред статичког програма, организован је и веома богат динамички  програм. У њему се презентују летно-техничке могућности најсавременијих летелица које се тренутно производе у свету. МиГ-35, Су-30СМ, Су-34, Су-35, Су-57, Ми-28НМ, Ка-52 су само неки од борбених летелица које су огромном аудиторијуму показали своје маневарске способности.

Како се пријавити

Довољно је само постати члан фејсбук странице New Generation 2019 и ступити у везу са њеним администраторима који ће попричати са свим заинтересованим особама који желе да буду део горе поменутих догађаја. 

Сви желе да виде Су-57, С-400 “Тријумф”, Бук-М3 “Викинг”, С-300 ПМ-2 “Фаворит”, С-300ВМ “Антеј-2500” итд.

Све о српској аутоматској пушки М70 прочитајте ОВДЕ.

Извор: bog-rata. com

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА