Најновије

"Ми хоћемо Дачића за премијера! Све што је Вучић рекао, он је испунио!"

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма похвалио је данас рад коалиционог партнера лидера социјалиста и министра спољних послова Ивице Дачића који ће, како је навео, бити њихов предлог за премијера после предстојећих избора на којима очекују да буду друга политичка снага у Србији.

Драган Марковић Палма и Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

- Коалиција СПС - Јединствена Србија излази са понудом, а понуда су резултати које остварио Ивица Дачић као министар иностраних послова и зато је Ивица Дачић наш кандидат за премијера. Дачићеви резултати имају такву вредност да сви заједно министри иностраних послова у задњих 20 година немају такав резултат - рекао је Марковић за ТВ Прва, преноси информативна служба те странке.

Он је казао да је све што ради данас Влада Србије предложио председник Републике Александар Вучић, а реализовало је неколико министара, један од њих је Ивица Дачић.

Марковић је казао да је платформа и програм коалиције СПС - ЈС, борба против беле куге, социјална правда, помоћ Србима на Косову и Метохији, нова радна места, заустављање одласка младих из земље и повећање плата полицији, војсци, судству, просвети и здравству.

- Коалиција СПС - Јединствена Србија на наредним изборима очекује велики број гласова, јер и Дачић и ја имамо шта да причамо шта смо радили и шта ћемо радити у наредном периоду. И када се саберу гласови ми ћемо рећи 'ево ми смо друга политичка снага у Србији и сигуран сам да ћемо по броју гласова бити на другом месту - казао је Марковић.

"Проблем опозиције је мали број навијача"

Председник Јединствене Србије Драган Марковић оценио је данас да је опозиција у Србији као фудбалски тим и да њима нису проблем ни председник Србије Александар Вучић ни медији, већ мали број навијача.

- Управо то је проблем опозиције - мали број навијача, док је велики број навијача на страни странака које чине власт. Том делу опозиције који ће бојковати изборе желим срећан боравак ван парламента наредне четири године - рекао је Марковић за телевизију Прва.

Насиље према Србима мора најоштрије да се санкционише! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА