Најновије

"ИЗДРЖИ САМО ЈОШ МАЛО!" Научници потврдили: Баш оволико минута је потребно жени да доживи оргазам!

Ако узмемо рачуницу из филмова, женама треба мање од минута да постигну оргазам. Но, сви добро знамо како се секс у стварном животу итекако разликује од оног холивудског. Нова студија је открила колико је времена потребно просечној жени да би доживела врхунац током сексуалног односа.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Издржи још мало

У истраживању је суделовало 645 жена из 21 земље света те су користиле штоперицу како би забележиле колико им је времена требало да постигну оргазам.

Научници су студију означили као прву ове врсте, а њена мисија је била да измјери 'латентност оргазма', односно време између почетка узбуђивања и оргазма.

Резултати су објављени у ‘The Journal of Sexual Medicine’,  а они кажу да је у просеку жени потребно 13 минута и 25 секунди до оргазма. Забрињавајући податак је тај да једна од шест жена није уопште доживела врхунац.

Мушкарцима не треба пуно

Такође, треба истакнути да се време које је женама било потребно за врхунац кретало од пет минута до нешто више од 21 минуте. Занимљиво је да дужина везе уопште нису утицали на резултате студије, као и да се резултати код жена не могу упоређивати с оним код мушкараца.

Оно што требате знати је то да је женама потребно дупло више времена него мушкарцима за постизање оргазма. Студија из 2009. открила је како је мушкарцима у просеку требало шест минута за оргазам.

Који је дефинитивно идеалан број односа прочитајте ОВДЕ.

Извор: Živim.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА