Најновије

ОПЕТ УДАРИО НА ЖЕНЕ! Пун ми их је ку*ац, Маринику и Јерков ћу да шишам на ћелаво! Шешељ прети, има списак!

Лидер Српске радикалне странке, Војислав Шешељ често изазива буру својим коментарима и изјавама. 

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Овог пута, кандидат за председника на изборима у Хрватској Мирослав Шкоро, певач познат по наступима са осведоченим србомрсцем Марком Перковићем Томпсоном, током којих је неретко плакао, назвао је лидера СРС Војислава Шешеља ратним злочинцем.

- Још немам времена да се бавим Хрватима који ме називају ратним злочинцем. Треба прво да попишем све Србе који су ме тако назвали и треба свима њушку да разбијем. Кад свим Србима који ме називају ратним злочинцем поразбијам њушке, онда ћу прећи на Хрвате. Ако су жене у питању има да их ошишам на ћелаво, налепим на њих катран и поспем перјем - рекао је Шешељ и појаснио ко су они који му пришивају такав епитет.

Идеолошки и политички отац данашњег опонашитеља функције председника Србије.

Искрена изјава. 

Нико се никад није толико напио крви Србима као што су то за 30 година урадили тзв. српски радикали и сви њихови деривати.

Мета су му биле и жене. 

Тачније, он је упутио претње на рачун посланице Демократске странке, Александре Јерков и потпредседнице Странке слободе и правде, Маринике Тепић.

- Новинари из појединих медијских кућа, народни посланици, ево конкретно Александра Јерков, Мариника Тепић, Балша Божовић… Има их да простите, што би наш народ, рекао, пун ку**ц - закључио је лидер СРС.

Ово није први пут да лидер радикала прети посланици Јерков, којој је и у априлу ове године путем друштвених мрежа поручио да ће јој "глава бити намазана катраном и налепљена гушчијим перјем".

- Има ли неке институције у овој земљи која ће раговати на то што ми осуђени ратни злочинац већ годину дана упућује отворене претње? Уопште ме не интересују његове увреде, он мене не може увредити, интересују ме само кривична дела на која институције не реагују - написала је она тада на Твитеру.

Поводом ових претњи огласила се и Ферида Чустовић, она је на свом званичном Твитер налогу истакла претње упућене од стране Војислава Шешеља, закључивши да не треба да буде изненађење откуд толико насиља у Србији.

На ове прозивке није ћутао ни посланик Демократске странке у Скупштини Србије, Балша Божовић. Он је позвао МУП да изврши процену угрожености народних посланица Маринике Тепић и Александре Јерков, како је навео, имајући у виду најновије бруталне претње које је лидер Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изнео у својим медијским наступима.

"Ове претње треба схватити врло озбиљно и задатак је свих државних органа да их тако третирају. Он мојим колегиницама прети да ће остати без косе на глави. Због политике Војислава Шешеља и његових изјава људи су остајали без глава", навео је Божовић у саопштењу.

Прочитајте ОВДЕ  од какве то анализе стрепе Срби и Албанци.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА