Најновије

СКАНДАЛ! Син Врховног државног тужиоца жени Шарићеву ћерку!

Син Ивице Станковића, Врховног државног тужиоца Црне Горе, Алекса Станковић у емотивној је вези са кћерком Дарка Шарића, који је означен као шеф једног од највећих наркокартела у свету, потврђено је Борби из више извора који су блиски породици првог човека тужилаштва.

Дарко Шарић (Фото: Јутјуб)

Дарко Шарић је осуђен на максималну казну од 15 година затвора, као организатор криминалне групе која је шверцовала кокаин из Латинске Америке у западну Европу
Према незваничним информацијама, наследник Станковића и наследница Шарића планирају и венчање. Остаје нејасно како ће се будући пријатељи Ивица Станковић и Дарко Шарић договорити око детаља свадбе, јер се Пљевљак налази у затвору.

Осим информације да је њихово венчање готово извесно, више података и детаља око свадбе није познато.

Јасно је да су деца Ивице Станковића и Дарка Шарића пунолетна, али ипак није уобичајено, осим нажалост у Црној Гори, пријатељство врха власти и људи с друге стране закона.

Иначе, син врховног државног тужиоца Ивице Станковића, Алекса Станковић је недавно у Будви, у присуству полицијског обезбеђења, у дискотеци "Топ Хил" наздрављао Душку Шарићу, правоснажно ослобођеном за прање новца стеченог шверцом кокаина.

Душко је рођени брат Дарка Шарића.

Прочитајте ОВДЕ  какву тајну је открио Тома Фила.

Извор: borba. me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА