Најновије

ШОКАНТАН ГОВОР ВЈОСЕ ОСМАНИ У ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ: Дајем своју бесу, часну реч, да ће и север Митровице остати део Косова! (ФОТО)

Вјоса Османи, кандидат за премијера из редова Демократског савеза Косова, поручила је данас на предизборном скупу у Косовској Митровици да ће заувек остати Митровчанка.

Вјоса Османи (Фото: Јутјуб)

"Данас стојим пред вама и тражим ваше поверење, да једном и заувек затворимо рану Митровице. И да знате где год сам ишла, без обзира на континент и без обзира на време које сам провела у нашој земљи спаситељици, Америци, где год сам живела - увек ћу остати Митровчанка”, рекла је Османи, пише Зери.

Mitrovicë - besimi yt, detyrë e shenjtë për mua. #Beso #VotoLDK

Posted by Vjosa R. Osmani on Sunday, September 29, 2019

Она је посебно нагласила да ће јој њен "родни град, Митровица, увек бити дом“, а Митровчанима је обећала да ће, уколико постане премијер, "северна Митровица увек остати Косово“.

"Читавог живота сам била поносна на вас, јер сте ви трпели више од осталих”, рекла је Османи и истакла да је Митровица „још отворена рана, док се у свим осталим деловима Косова може говорити о слободи“.

Одговарајући на овације Митровчана, Османи је рекла да за њу нема веће радости јер је “Митровица већ одлучила ко ће бити премијер Косова”.

"Митровица је већ одлучила, да ће њихова ћерка и сестра водити Косово са Митровицом, а не ван ње”, рекла је Османи.

"Зато и данас дајем своју бесу, часну реч, да Митровица не само да ће бити део Косова, већ ће цео север и Митровица бити развијенији", обећала је Османи.

Вјоса Османи је рекла да је "дошло време да се Митровици поврате сјај и слава коју је некада имала“.

Полиција на КиМ забранила улаз још једном српском званичнику! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА