Најновије

СВИ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА ПОМОГНУ СУ ДОБРОДОШЛИ: Михајловић о учлањењу Брнабић у СНС

Потпредседница ваде и функционерка СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да би премијерка Ана Брнабић, ако приступи тој странци, била велико појачање.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Поједини медији су пренели да ће се Брнабић 21. октобра, на 11. годишњицу Српске напредне странке, учланити у ту партију.

- Ако је тачна информација да ће Ана постати члан СНС, мислим да је то одлично, да коначно СНС добије такво појачање - рекла је она на питање новинара да то прокоментарише током обиласка радова на реконструкцији пруге Јајинци-Мала Крсна и на изградњи деонице обилазнице око Београда од Остружнице до Бубањ потока.

Сви који желе да помогну да се Србија развија и да учинимо све што можемо, добродошли су, поручила је Михајловић.

На питање новинара да прокометарише наводе медија да ће пет или шет министара у влади бити промењено пре избора, Михајловић је рекла да сваки пут,уочи или током изборне године, таблоиди почну да смењују министре.

- Избори су врло близу, следеће године, народ је тај који политичарима даје подршку да ли одређену политику хоће или не. Мислим да и влада и сви министри треба до последњег тренутка до формирања нове владе, да дају све од себе у свом ресору и учине све што могу. Увек је било и биће да таблоди и постављају и смењују министре и то није необично - рекла је она.

Како каже, важно је да сваки дан министри учине за земљу највише што могу, јер управо је то задатак сваког министра и зато су на та места и постављени.

Српски одбојкаши у глас запевали добро познату песму и направили хаос у аутобусу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА