Најновије

"НЕКA ПРИЧА ШТА ХОЋЕ": Ево како је ТВ Прва објаснила фрку око скидања емисије "Живот прича"

Власник телевизије Прва Срђан Миловановић рекао је за Раскрикавање да емисија "Живот прича" Татјане Војтеховски није скинута са програма, већ да су у току преговори о условима наставка сарадње. Ауторка демантује да уопште постоје неки захтеви и преговори.

Тања Војтеховски (Фото: Јутјуб)

Она је до сада имала екстерне сараднике, а ја само желим да то буде у оквиру телевизије, рекао је Миловановић поводом објаве Војтеховски на Твитеру да јој је речено да емисије више неће бити.

"Шта све новине пишу, то је страшно. Није скинута, наравно, у преговорима смо око услова", кратко је прокоментирисао Миловановић за Раскрикавање.

На коменар новинарке да "не пишу новине, већ да је Татјана Војтеховски на Твитеру обавестила јавност да се њена емисија 'Живот прича' скида са програма", Миловановић је рекао да "она може да прича шта хоће, једино ако хоће сама да оде".

"Она је до сада имала екстерног режисера којег је 'иха-ха' плаћала, сараднике. Ја једино што захтевам јесте да то буде у оквиру телевизије и да само користи нашу опрему, наше ресурсе да бисмо смањили трошкове. Она је то схватила као атак на њу", рекао је Миловановић.

Војтеховски: Никакви преговори нису у току

Војтеховски за Раскрикавање каже да Срђана Миловановића никада у животу није видела, нити се са њим чула телефоном, те да никакви преговори нису у току.

"Јуче ми је на званичном састанку саопштено да се серијал укида", казала је Војтеховски и додала да је за "захтеве" Срђана Миловановића први пут чула од новинарке Раскрикавања.

"Нико из менаџмента није поменуо дословно ништа везано за те захтеве. А, није нико ни могао да помене зато што се емисија производила у оквиру телевизије. Срђан Миловановић би требало да зна да сам ја на телевизији запослена и да се емисија производила у оквиру телевизије. Ево сад зна", рекла је Војтеховски.

Поставили табле за кошеве па скинули чим је отишла Тамара Вучић!? Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА