Најновије

ЗА НАШУ СРБИЈУ! Одборник у Скупштини ГО Нишка Бања постала члан Српске Деснице

Сузана Стаменковић, заменик председника Скупштине Градске општине Нишка Бања и одборник у Скупштини ГО Нишка Бања, потписујући приступницу званично је постала члан Српске Деснице, и тиме значајно ојачала ову политичку опцију.

Сузана Стаменковић и Миша Вацић (Фото: Српска десница)

„Изузетно сам поносан што је једна успешна жена, пре свега мајка, дала своје поверење Српској Десници. То је веома важно, не само за Српску Десницу, него и за Ниш уопштено јер ми желимо да делујемо и радимо за добробит Нишлија, а са Сузаном Стаменковић уверен сам да ћемо то постићи. Јер како наш слоган каже – Хоћемо, можемо, морамо. За нашу Србију!“, рекао је Миша Вацић, председник Српске Деснице.

„Ми интезивно радимо на стварању инфраструктуре. О томе говори и чињеница да смо формирали преко 23 одбора широм Србије. У београдској општини Врачар имамо одборника проф др Радомира Ковачевића, део смо локалне власти у Врању са четри одборника, недавно сам потписао меморандум о сарадњи којим је уговорено је да одборник коалиције “Млади за будућност Пожаревца”, Даворка Митровић у Скупштини града Пожаревца заступа Српску Десницу, у Медвеђи смо спремни да покажемо своју снагу на изборима 8. септембра.

Спремни смо да радом и залагањем добијемо подршку народа, јер је искључиво то легитимна политичка борба. Ми желимо да учествујемо у власти, и имамо политички некомпромитоване људе који ће се борити за интересе својих суграђана.”

“Као жена, мајка и Српкиња увек истичем потребу за постојањем традиционалне породице. Српска Десница се залаже се за очување Српске традиције и славне историје од заборава. Сви смо ми ништа без сећања на јунаштво и подстицања витешког духа код младих људи. Једном речју Српска Десница је ту да брани и чува све оно што представља Србин и Србија.”, истакла је Сузана Стаменковић.

“Ако сагледамо све оно што политичке партије у Нишу пружају као свој политички програм, уочава се недостатак идеје о правој традиционалној Србији. Оно што желимо да постигемо формирњем општинских и градског одбора Српске деснице у Нишу јесте да понудимо бирачима нову политичку опцију, нову наду, нови начин живота.”

Прочитајте ОВДЕ  све о злокобним прогнозама Ницовића.

Извор: nacionalist. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА