Најновије

ХАРАДИНАЈ ОПЕТ ПЛАСИРА СВОЈЕ ВЕЛИКОАЛБАНСКЕ НАМЕРЕ: Окупио шиптаре из Медвеђе да кују план против Срба!

Вршилац дужности премијера тзв. Косова Рамуш Харадинај поручио је представницима политичких странака из општине Медвеђа да Албанци треба да изађу на локалне изборе.

Рамуш Харадинај (Фото: Јутјуб)

- Сложили смо се да сви Албанци са правом гласа у овој општини треба да испуне своју грађанску обавезу и гласају за најбоље кандидате - рекао је Харадинај на састанку са представницима политичких странака из Медвеђе, из странке Алтернатива за промену, Демократске странке и Партије демократске акције.

У саопштењу из кабинета премијера у оставци су разговарали о ситуацији у региону и да је Харадинај изразио посвећеност и подршку албанској заједници у тој општини да оствари своја права и осигура опстанак у тим срединама.

- Процењујући тренутну ситуацију, општина Медвеђа ће одржати општинске изборе ове недеље, а на састанку је истакнута потреба да албанска заједница буде јединствена и да пронађе облике и начине адекватне интеракције и заступљености у овим телима - рекао је Харадинај, а преноси његов кабинет.

У саопштењу пише да "српска држава наставља да дискриминише Албанце у региону бришући их са својих бирачких спискова и адреса у својим насељима, како би им ускратила право гласа и спречила их да буду представљени на општинском нивоу".

Ово су призори који вас не остављају равнодушним! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА