Најновије

ВУЧУРОВИЋ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Већинска Црна Гора није непријатељ Русије како то тврде амерички "јастребови"

Посланик Демократског фронта, Јован Вучуровић рекао је да је посета америчких сенатора Црној Гори, "осим што је обиловала скандалозним изјавама, показала још једном поданичко лице врха црногорске марионетске власти." 

Јован Вучуровић (Фото: Јутјуб)

"Одавно је режим понизио Црну Гору, па је и ова посета искоришћена да се демонстрира одсуство достојанства и државничке одговорности код председника ЦГ, председника Скупштине и Владе. Амерички сенатори очигледно нису дошли да разговарају са државницима и партнерима, него да чују рапорт и изврше постројавање оних који спроводе налоге из одређених канцеларија америчке дубоке државе", рекао је Вучуровић.

Вучуровић је рекао да нико од представника црногорске власти "није смогао храбрости да макар скрене пажњу сенатору Линдзи Грему на његове агресивне, увредљиве и бахате изјаве и испаде”.

"Јер, уобичајено је да се, када се дође у другу државу, покаже минимум пристојности и поштовања, али он је овде дошао као газда, као у неку колонију којој издаје наређења и упутства како да се понаша према онима за које је неко у САД или НАТО процeнио да су непријатељи. Неприхватљиво је да режим води политику да су непријатељи САД уједно и непријатељи Црне Горе, јер би онда имали врло сужен круг пријатеља. Већинска Црна Гора сигурно није непријатељ Русије, као што је то "наредио'' сенатор Грем, а подржали црногорски "државници''. А посебно је опасно када се полтронски одобравају напади овога "јастреба'' на ДФ, и отворена претња да у ЦГ треба "поразити снаге'' које су биле против уласка ЦГ у НАТО, што је јасно мешање у наше унутрашње односе. Показује се поново да се Црном Гором управља из неколико страних центара, као што је из тих центара диригован и насилни улазак наше земље у НАТО - без референдума. Уосталом, НАТО се припрема да у војне полигоне претвори неке важне делове Црне Горе, а црногорски режим на то само може да клима главом и повије уши. Ето докле је довела марионетска политика, политика одрицања од традиционалне Црне Горе и својих предака", рекао је Вучуровић.

Он је казао да је кључно питање за Црну Гору како у њој поразити агентуру ЦИА, Ми6 и других западних структура НАТО, који раде против интереса традиционалне Црне Горе и грађана који живе на овом простору.

"Ти сорошоиди задају велике проблеме свима у ЦГ, јер покушавају да овде успоставе цивилизацијске "домете'' који су неприкладни и супротни хришћанским вредностима. Пошто су медији објављивали колико је овај режим, заједно са својим партнерима из Приштине, уложио у кампању Хилари Клинтон, добро би било да знамо да ли се нешто улагало и у ове сенаторе, посебно што знамо да они припадају кругу покојног сенатора Мекејна, коме је овај режим организовао и рођенданске прославе, а према нашим информацијама и неки чланови те породице су сад били у посети Црној Гори. У политици ништа није случајно, па ни овај долазак, лобирање, а што се тиче црногорског режима плаћање је обавезно. ДФ жели сарадњу и са истоком и са западом, нарочито са историјским савезницима, али на принципима партнерства и дијалога, а не служења, издаје, предаје и продаје", закључио је Вучуровић.

Прочитајте ОВДЕ да ли је Мило Ђукановић одлучио да моли Русију за опроштај.

Извор: Вијести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА