Најновије

ЂИЛАС ОДГОВОРИО ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ: За Вучића су грађани само ходајући проценти! Морамо да га пошаљемо у ружну прошлост

Председник Странке слободе и правде и председавајући Савезу за Србију Драган Ђилас оценио је да су за председника Србије Александра Вучића грађани само ходајући проценти и да је то његов "план за опоравак" Србије.

Драган Ђилас (Фото: Јутјуб)

Ђилас је подсетио да је Вучић у свом обраћању нацији још у марту 2018. изнео сопствено виђење опстанка Србије и рекао да ће Србија до 2028-2030. године имати једнак број људи који емигрирају из Србије са бројем имиграната који долазе у Србију, што је "једна од ствари која може да помогне опстанку Србије".

Он је оценио да то виђење, срамотно названо "опстанком Србије", јесте суштина Вучићевог односа према на људима.

"Није важно ко су ти људи, важан је само број", рекао је Ђилас и додао да није важно то што ће отићи људи рођени у Србији, што ће отићи лекари, медицинске сестре, научници, занатлије, уметници, професори, већ је важно само колико ће људи бити.

Према Ђиласовим речима, за Вучића становници Србије нису људи, који имају своје лице, снове, жеље, планове, људи који желе да остану у својој земљи, да овде живе и поштено зараде, да путују у иностранство да би упознали друге земље, а не да одлазе зато што у својој више не могу да издрже.

Ђилас је указао да су за Вучића људи бројеви, ходајући проценти и да је то његов план за опоравак Србије. 

"Ми, сви заједно, имамо још веома мало времена да га зауставимо у овоме што је наумио и да се заједно изборимо за поштене изборе на којима ћемо овај и остале идеје Александра Вучића учинити делом ружне историје. Земљу је већ дао у бесцење, сад даје и људе", навео је Ђилас.

Прочитајте ОВДЕ шта је Ђорђе Вукадиновић рекао о предстојећим изборима у Србији.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА