Најновије

УХАПСИТЕ ЈЕ! ОНА МОРА БИТИ ОСУЂЕНА! Шешељ осуо паљбу по Зорани Михајловић! Није бирао речи!

Зорана Михајловић мора бити ухапшена и осуђена, поручио је јуче у изјави за „Ало!” Војислав Шешељ, лидер Српске радикалне странке и народни посланик у Скупштини Србије, поводом хапшења Мирољуба Јевтића, сарданика министарке саобраћаја који је оптужен за корупцију.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Зорана Михајловић, откад је позната јавности представља појам корупције и криминала у Србији. Око себе је, углавном, окупљала ноторне криминалце и узимала проценат од њихове пљачке. Тако је и у овом случају - казао је он и додао да треба пречешљати све послове Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре одкад је на његовом челу Зорана Михајловић.

Лидер радикала је прокоментарисао и изјаву министарке да од надлежних правосудних органа очекује да ураде све што је у складу са законом, а да им је она доступна у сваком тренутку.

- Доступна је, ако јој не дозволе да побегне преко границе. Она мора бити ухапшена и осуђена - закључио је Шешељ.

Подсетимо, министарка Михајловић је у недељу поручила да нема везе са оптужбама за хапшење Јевтића.

- Ни на који начин нисам учествовала и немам никакве везе са оптужбама због којих је ухапшен в. д. генералног директора „Инфраструктуре железнице Србије” Мирољуб Јевтић - казала је она и додала:

- Разочарана сам понашањем директора Јевтића и свиме што му се ставља на терет. Поздрављам рад државних органа у расветљавању свих чињеница везаних за овај случај. По томе се види да Србија данас није више иста земља као што је била.

Специјални суд одредио је притвор до 30 дана директору ЈП „Инфраструктура железнице“ Мирољубу Јевтићу, док ће се остала тројица осумњичених за давање мита Јевтићу бранити са слободе. Портпарол суда Татјана Тешић прецизирала је да је судија за претходни поступак одредио притвор окривљеном да не би могао да утиче на сведоке.

Наредбом о спровођењу истраге тужилаштва за организовани криминал Јевтић се терети за примање мита, а остали за давање мита. Они су у суботу рано ујутру ухапшени по налогу Тужилаштва за организовани криминал због сумње да је Јевтић примио мито од 10.000 евра преко посредника - Бурзанвића, у службеним просторијама.

Говедо се нашмркало, ударило аутобус, па побегао да не даје крв! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА