Најновије

ВЕЛИМИР ЕРАКОВИЋ ПИСАО МИЛУ: Изроде, ништавило и бруко, кукавице и највећи издајниче...

Како и доликује, ја ти као Србин писмо почињем честитком Српске Нове Године. Срећна и берићетна теби и свим Србима који су шаховницу мрзјели и нису могли играти шах због Хрвата, а сада се крвницима који су нам утробе чупали дивите и највише мрзите Србе. 

Велимир Ераковић (Фото: Хелмкаст)

Пише: Велимир Ераковић

Пишем ти, а не знам како да ти се обратим? Са предсједниче не могу, јер мој и предсједник Срба нијеси. Можда неких јеси, али оних какве је и Анте Павелић имао у логорима који су по њему били радни, и по једном од потписника подршке скарадном закону о слободи вјероисповјести Стипу Месићу.

Не, ти логори су били кланица за Србе, Роме и Јевреје. Само је Хрватска имала Градишку, логор за дјецу. Зато ћу ти се обратити са антихристе јер ко се на крштењу сотоне није одрекао, стао је њој уз раме. А ти нијеси крштен. Изроде, ништавило и бруко, кукавице и највећи издајниче, пишем ти искрено и без увијања. Проучио сам закон о слободи вјероисповјести и закључио да си човјек без трунке разума.

Мозак ти је као у пилета, а части немаш. Није црква Воли и Лаковић маркети да јој се може попитисати имовина. Црква је уз некретнине и земљу коју има и небо, читава небеса и Васељења су Божија. Како мислиш то да попишеш? Оловком не можеш, па чиме ћеш несрећо људска?

Видим интересује те земља коју Црква посједује на приморју? Мало ти је свега, иако си затворио све фабрике и раднике отјерао у стечај, осим ону Душка Марковића у Мојковцу, гдје пакујете оружје и дрогу за шверц преко границе. Оћеш човјека из НВО да утјераш у Српске цркве, а твоји полтрони као овај Секулић кажу да у црквама има мјеста за све. Мислио је на расколничке и канонске свештенике.

Знаш ли да црква није бутик, да ради двократно, или си потпуно разум од кокаина изгубио? Јеси ли свјестан да је већину Цркава у Црној Гори обновила Русија цара Романова? Не. Имаш ли на уму да ће Херцеговци доћи по Светог Василија, ако се не повучеш? Не. Видио си колико је народа против тебе и не одустајеш. Нападаш Србију, да хушка народ на тебе а предсједник Вучић је био толико благ да те ничим није могао наљутити. Бијесан си због десничарске Србије, Раковића, Антића, Бећковића и осталих који неће да ћуте.

Пјениш и на емисије уживо на Правди, гдје еминентни стручњаци доказују какво зло чиниш. Добро те забољело и моје излагање, јер је сва истина у њему. У теби живи мржња и дух Секуле Дрљевића кога је за освету убио један од четника. Ти не поштујеш Светог Петра Цетињског, великог свеца, а још мање Његоша који је празник вјере и религије православне. Његоша не поштујеш ти и твоје усташе ни због намјере да се одрекне духовне власти,само да би се ујединио са Србијом.

Поштујеш само наредбе оних који мрзе Србе. Ватикана, Америке, Ротшилда, Рокфелера и гледаш да још нешто покрадеш у свој овој причи. Врати се мало у прошлост, невољо и сотоно. Сјети се да си иако 99 на Савјету одбране гласао да се земља брани свим расположивим средствима, потрчао у наручје НАТО пакта да што прије издаш. Да би Црна Гора била “издувни вентил” за бомбардовање. Да покажеш циљеве непомениче. Они авиони убице, који су побили толики народ и твој су гријех. И то што си наговарао Клинтона да казни промилошевићске средине, а он побио невину дјецу, тек насталу.

И ту си саучесник страдања невиног народа. Невине дјеце у Мурину. Падне ли ти на памет, но ти памети немаш смрт мале Милице Ракић, Грдуличка клисура, Ниш, Београд и остале невине жртве по Србији. Да имаш срца, пале би али ти немаш срце већ камен обрушен да мрзиш Србе. Наравно да су ти дешавања око цркве помогла да заташкаш афере у којима си до гуше. Те коверта, те Лименка, па највећа никад истражена афера снимак, гдје јавно говориш да је један запослени четири гласа, па Вектра, па Мугошине некретнине, па давање сину концесије на све хидроелектране.

Натоварио си нам дуг, због изградње ауто пута и уговора са Кинезима, који генерације Црногораца вратити не могу. Задужио си се за изградњу Порто Монтенегра, за приватне баханалије свјетских богаташа. Мало ти би, па направи и Луштици Беј по наредби истих. Сјевер намјерно уништаваш јер су тамо Срби.  

Који планински центар ти ради? На Жабљаку си почео хотел са пет звјездица, исто за ову свјетску багру. Шта си урадио за обичан народ? Шта је са Планининком, Језерима, бившим војним одмаралиштем? Сад си цркву искористио, да мало расплинеш то, али ћеш од цркве битку изгубити. Већ си, јер ти је закон валидан само на папиру, а народ га не признаје. Знаш то и сам, у џемперу си дошао на власт, народ те довео, па ће те народ и отјерати. У истом оном џемперу, одузеће све што си са блиским тајкунима покрао и вратити држави. Само колико златних ролекса имаш, вратићемо нешто дуга. И из цркве и са власти. Онда, да те питам што испадаш онако смјешан и пријетиш Ирану да је стао на жуљ великој војној сили. Сигуран сам да су се Иранци послије толико муке први пут слатко насмијали. Па,признај, коме ти пријетиш са три борна возила и тридесет војника. Не држиш џаба рекорд на економији од 6,00. Е ту ћеш рекордер остати.

Ти си у НАТО ушао на превару, без питања народа да би они тебе бранили. Од свог народа. Ушао си у НАТО који гарантује само сукобе и нестабилност. Марионето тамо си само од страха, али си ипак саучесник злочина које чине. Срећа, па је Русија показала и доказала, да свијет више није униполаран и да та моћна Зборнаја Команда може много. Ево ни ово нијеси знао. Па да ти кажем, на срећу свих православаца и слободних људи, Русија је брана злу и искрена рука пријатеља ако се прихвати.

За крај, у храмове, манастире и цркве у Црној Гори нећеш ући. Ни ти ни овај распоп са пашчадијом коју води око себе. Џаба ти сва полиција нећеш. Џаба Марковић пријети Амфилохију хапшењем. Не мисли он тако, него како каже прогнани од усташа из Црне Горе, велики Матија “На неког се мора издушити из тијесних људских утробица”. А ако кренете силом рекао сам ти шта следује. Грађански рат. То ником није у прилог и зато треба слушати мудре Епископе.

Кажу “Коме је рат мио, y кућу му био”. Због тога само мирним литијама и молебанима на силу. А ако ипак кукавице и никоговићу употребиш силу, Бога молим да те сачува. Не дај боже да ти шта буде, па да црногорске усташе праве хероја од тебе. Ти си заслужио, а то ћеш и добити да у историји наше земље останеш највећи лупеж и издајник, човјек који је лажно љубио крст на два највећа ћивота, па нек те стигну њихове клетве и анатеме, којима си и породицу уништио, да живиш дуго и гледаш васкрсење Српске Црне Горе. Наравно, кроз решетке Спушког затвора са својим сарадницима. Толико од твог заклетог политичког непријатеља. Шта ћеш добити од народа, сам си посијао, па то и пожањи.

Прочитајте ОВДЕ како је Марко Милачић честитао православну Нову годину.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА