Најновије

ПОЈАВИО СЕ ПЛАГИЈАТОР МАЛЧАНСКОГ БЕРБЕРИНА?! Инспирацију је пронашла у манијаку, ево шта је ова жена урадила

Елизабета С. (52) тврдила да су је два мушкарца отела и малтретирала, а батине је заправо добила од љубавника с којим је била на дочеку Српске нове године.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Елизабета С. (52) из села Малча код Ниша пријавила је да су је у понедељак отела два мушкараца с црним фантомкама и одвезла у село Пасјача, где су је, наводно, током ноћи тукли и силовали и тражили да врати 500 евра које им њен супруг наводно дугује. Међутим, испоставило се да је реч о лажној пријави и да је жена батине добила од љубавника с којим је била у проводу.

Још једна драма одиграла се у Малчи, само неколико дана после оне с Нинославом Јовановићем, званим Малчански Берберин, и отмице малолетнице, у уторак по подне, када је Елизабета С. позвала полицију и испричала да је дан раније силована и претучена.

Њен муж нема дугове

Комшије из села Малча које познају породицу Елизабете С. биле су шокиране причом. - Ма каквих 500 евра дуга! Одакле њему толики дуг, човек ради нешто с бициклима, поправља их, продаје и слично. Тешко они живе, али су поштени људи, сналазе се. Он дуго није био ту, а одскора су поново почели да живе заједно - рекла је једна комшиница.

- Казала је да су је киднаповала двојица мушкараца, ударила је у главу и увукла у „опел“ - прича извор. - Рекла је да су је одвели у село Пасјача, где су је тукли и силовали и све време тражили да врати дуг од 500 евра који је направио њен супруг. Наводно, они су је вратили у Малчу и избацили из возила. Жена је имала повреде, али је након тога упућена у болницу на додатне прегледе, који су показали да није било силовања - додао је саговорник.

Како се испоставило, Елизабета С. је целу причу измислила како би се оправдала пред својим супругом, с којим се раније посвађала, јер је ноћ заправо провела с љубавником на дочеку Православне нове године!

Берберин јој био инспирација

Пријава отмице подсетила је на недавно окончану потрагу за Моником К. (12) и њеним отмичарем Нинославом Јовановићем. - Није искључено да је жену управо овај случај навео да пријави силовање у Пасјачи - казао је наш извор.

- После свађе с пријатељима је отишла код љубавника, где су славили целе ноћи. Међутим, у једном моменту су се потукли, па је Елизабета морала да се врати кући свом мужу - наводи наш извор. - Пошто је прича била пуна нелогичности полиција је обавила разговоре и с другим људима, који су потврдили да је она у ноћи између понедељка и уторка била с њима - казао је саговорник нашег листа.

Новинари су јуче покушали да ступе у контакт са Елизабетом С., али су је код куће затекли како даје изјаву полицији. - Она је с капуљачом у друштву инспектора отишла у Ниш, где је дала изјаву, па ће против ње бити поднета кривична пријава за лажно пријављивање - рекао је извор.

Разоткривен цео случај са продавачицом и нокаутираном полицајком! Више о томе ОВДЕ!

 

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА