Најновије

Шест митова о оралном сексу у које жене верују

Орални секс је ужитак само за мушкарце, не може да се поквари, људи са осетљивим грлом у оралном сексу не могу да уживају - само су неки од митова које смо прикупили о омиљеном сексуалном чину готово сваког мушкарца, а које су поделили стручњаци руског центра за обуку "Секс. РФ". Ипак, кренимо редом…

Илустрација (Фото: принтскрин)

Сви знају како се то ради

У оралном сексу уживају скоро сви мушкарци (више или мање), стога се чини да је врло лако пружити задовољство на овај начин. Упркос чињеници да покрети током оралног секса изгледају једноставно, ова сексуална пракса може врло лако да заврши како нисмо желели.

Најчешће грешке су:

- Претеривање ​​у коришћењу зуба: наравно, можете да их користите, али врло пажљиво; 

- Коришћење уједначених, заправо досадних покрета: због тога може доћи до пада ерекције;

- Често и изненадно мењање ритмова, а затим и заустављање у најнеповољнијем тренутку.

Најлакши начин да проверите да ли радите "добру ствар" јесте да питате партнера. А још боље је да за савет питате искусну пријатељицу која може да вам открије понеки користан трик. Наиме, мушкарац може да вам каже како се осећа, док ће вам друга жена лакше објаснити технику.

Резервисан је само за мушкарце

Иако је намењен мушкарцима и мало је вероватно да ће жену довести до оргазма, пружање оралног задовољства мушкарцу је врло узбудљива пракса за оба партнера: наравно, ако је позитивно третирамо. Орални секс је, наиме, тренутак максималног јединства и поверења, много интимнији од свих других врста интимности. Задовољство доноси чињеница да сте добар партнер и осећај да је његова мушкост у вашим рукама, односно устима...

Нехигијенски је, непристојно или понижавајуће

Свака сексуална пракса је нормална ако се догоди уз добровољни пристанак оба партнера (или више њих) и није опасна по живот. Секс може и мора да буде разнолик, да вас инспирише да проучавате једно друго и да искусите различите облике ужитка. Орално миловање је само једно од његових "алата". Што се тиче хигијене, када су оба партнера здрава и туш је у близини, овакав вид секса је потпуно сигуран. Ако се орални секс одвија без присиле и узајамно, у томе нема баш ничег понижавајућег.

Постоје само две врсте оралног секса

Када говоримо о овом умећу, обично се спомињу дубоко или плитко пружање оралног задовољства. У стварности, пак, постоје и спомињу се и друге технике, као на пример: просвјетљење, убрзање, миловање језиком, лизање и многе друге. Да бисте до тога дошли једноставно треба да се опустите и препустите. И, наравно, ту и тамо "бацити око" на који филм за одрасле или прелистати сексуалне енциклопедије и водиче.

Орални секс је сконцентрисан само на пенис

Орално задовољавање није ограничено само на интеракцију с партнеровим "партнером" (читај пенисом). Не заборавимо да постоје и друге ерогене зоне на мушком телу: брадавице, бедра, тестиси, простата. Морате пажљиво да их дотакнете и обљубите уснама и ослушкујете како ваш партнер реагује на подражаје.

Притом заобиђите две основне грешке:

- не користите зубе

- не користите руке

Зашто? Зато што ће додатна стимулација зубима можда постићи контраефект и његова жеља ће због непријатног осећаја и/или бола спласнути, а стимулација рукама могла би брзо да га доведе до оргазма, због чега би вашој сексуалној игри могао доћи крај (барем на неколико сати).

Осетљивом грлу нема помоћи

Особама које чак и четкајући зубе имају порив на повраћање, пружање оралног секса чини се као немогућа мисија. Међутим, није тако. Осетљивост грла може да се смањи, што може да вам буде корисно не само у сексу, већ и иначе у животу. Да би грло било мање осетљиво, потребно је неко време бавити се оним осетљивим делом језика који вам ствара проблеме.

Почните тако што ћете га сваки дан док перете зубе протрљати четкицом - с временом би тај део језика требало да се навикне на подражаје и престане да "смета". Врло важно је не форсирати. Орални секс који бисте могли да пружите партнеру већ након неког времена не мора одмах да буде дубок, нека буде плитак... 

Мушкарци с мањим "поносима" избегавају ову позу, а немају појма колико греше. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Živim.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА