Најновије

СИНЕПЛЕКС РЕПЕРТОАР: Крими комедија Вила Смита, авантуре арктичке веверице, нови филм Гај Ричија! (ВИДЕО)

Пред вама је репертоар Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс Ушће Шопинг Центар и Синеплекс БИГ Београд биоскопа за период од 16. до 22. јануара

Мисија Арктик (Фото: Јутјуб)

Ове недеље представљамо вам два нова наслова, две премијере и један догађај:

,,Лоши момци заувек”

- Лоши момци Мајк Лори (Вил Смит) и Маркус Барнет (Мартин Лоренс) су опет заједно у још једној лудој вожњи, у дугоочекиваном наставку ,,Лоши момци заувек”. Овог пута наши лоши момци јесу нешто старији, али су подједнако луди и опаки. Иако Маркус најављује скорашњи одлазак у пензију свом дугогодипњем партнер Мајку (сматра, време му је), Мајк га наговара на још једну луду мисију.

Трећи наставак култне крими комедије под називом ,,Лоши момци заувек” на велику радост свих љубитеља Вила Смита и Мартина Лоренса, очекује нас на Акшн Најт догађају у четвртак 16. јануара од 20 часова у Синеплекс биоскопима.

,,Мисија - Арктик”

- Арктичка лисица Свифти ради у поштанској служби, али сања о томе да једног дана постане Топ Дог - арктички хаски курир. Да би доказао да је вредан улоге, тајно заповеда испоруку пакета на тајанствену локацију. На путу према тамо налети на непознату тврђаву у којој се 

ПРЕМИЈЕРНО У СИНЕПЛЕКС БИОСКОПИМА

,,Мале Жене”

- У среду, 22. јануара одржаће се премијера филма ,,Мале Жене” у Синеплекс Ушће Шопинг Центар биоскопу. Имаћемо прилику да испратимо причу о четири младе жене, које се боре за сопствени животни пут, базирана на истоименом роману и класику, је вечна и безвременска. Четири сестре Мег, Џо, Ејми и Бет Марч упознајемо још као девојчице и тинејџерке које су у најосетљивијим годинама остале да живе саме с мајком Марме, моралним стубом породице, док је њихов отац отишао да да свој допринос америчком Грађанском рату. Вредности које су у њих усађене у том периоду, па и раније, пратиће их целог живота, док ће свака од њих покушати да пронађе своје место под сунцем.

,,Господа”

- Премијерно у Синеплекс биоскопима 22. јануара, погледајте филм „Господа“ о заплету и сусрету који диктира даљи ток развоја криминалног миљеа Лондона. Од редитеља Гаја Ричија, долази нова софистицирана акциона комедија с великим филмским звездама у главним улогама. Амерички исељеник Мики Пирсон (Метју Меконахи) је у Лондону изградио профитабилно царство марихуане. Кад се прочује вест да заувек жели да се повуче из тог посла, покреће се низ завера, подмићивања и уцењивања у покушају да се заузме његова позиција.

Прочитајте ОВДЕ   шта се то значајно дешава у животу групе “Ван Гог”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА