Најновије

ОНИ СУ НАЈЕЛИТНИЈА ЈЕДИНИЦА У СРБИЈИ! Ко су "Кобре" и који су њихови задаци?

Председника Србије Александра Вучића наше Кобре чувају као мало воде на длану, он је један од најчуванијих председника на свету после Путина и Трампа - оценио је јутрос бивши српски безбедњак Божа Спасић гостујући у јутарњем програму.

Елитна јединица "Кобре" (Фото: Јутјуб)

- У овом моменту председник није угрожен, он је после Путина и Трампа један од најбезбеднијих на свету, будите уверени... Да не бринете - казао је Спасић додајући да је његова критика у томе што ниједна наша служба не може да се оправда како нигде није могла да пронађе Кораћа у последњих годину дана.

- Како не можете да пронађете терористу који прети да ће ликвидирати председника државе? Па ми смо у оно време имали много терориста, а знали смо шта једу, шта пију, можете да их нађете преко позива, телефона... Друге државе у оваквим ситуацијама врше притисак на њихове породице... Па не могу они да се шетају по свету а да њихове породице уживају све благодети - додао је Спасић.    

Он је у јутарњем програму додао да нисмо свесни озбиљности ситуације, посебно кад је реч о извесном шкаљарцу Филипу Кораћу који представља опасност по безбедност највиших државних органа Србије, а против кога је укинута истрага а самим тим и црвена потерница Интерпола. Гости су подсетили и да је убијени адвокат Миша Огњановић био Кораћев адвокат. 

Водитељка је упитала госте шта знају о човеку против кога је чак укинута и црвена Интерполова потерница иако је означен као један од најопаснијих људи у Србији.

- Он је припадник шкаљарског дела, око Луке Бојовића, сматран је сарадником и војником Бојовића... Ја тог човека зовем паклена машина, увек се његово име негде спомињало у последњој деценији али то је вештина тих великих мафијаша да они не учествују ни у чему већ само сакупљају кајмак... Као и у Италији, велики донови падају последњи, а они у међувремену покупе само боранију, похапсе по 3.000 ситних мафијаша док дон не падне последњи - сматра Спасић додајући да док ми ово причамо они већ дилују дрогу по улицама и пијацама.

- Кад видимо шта се догађа није чудно што председник Вучић каже да би искочио из коже! И ја бих - каже Спасић.

Гости су коментарисали и да је поменути Кораћ ван граница Србије, али да постоји могућност да се вратио у Србију пошто је против њега укинута црвена потерница Интерпола као и друге мере Тужилаштва, што значи да се он сада не терети ни за шта што је шокантно.

Коментаришући синоћно брутално убиство Которанина пред његово троје мале деце на Бежанијској коси, Спасић је рекао да код мафије ништа није случајно и да је све повезано па и ова брутална ликвидација.

Масовни протест у Београду: Литија и молебан за православне вернике у Црној Гори Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА