Најновије

Ђукановић очајан, ДПС ушао у тотални политички колапс: Нијесам требао дирати у Цркву

У кратком временском периоду ДПС је ушао у тотални политички колапс. Након изгласавања закона о вјероисповјести, народ се пробудио и кренуо да сруши криминогени режим.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб/Правда)

Пише: Велимир Ераковић

Ништа од убистава нијесу ријешили, а Европска Унија тражи резултате којих ево нема. Прво, у Будви је убијен Саша Марковић, црногорски патриота и русофил. Душко Јовановић је свирепо ликвидиран. Затим инспектор Славољуб Шћекић, да не набрајам имена убијених у сукобима Шкаљарског и Кавачког клана. Нико не жели да се прихвати мјеста СДТ, имају потпуно шизофреног и неспособног Специјалног државног тужиоца. Због њега им је пропала фарса звана,,Државни удар,,.

(Фото: ХелмКаст)

Велимир Ераковић (Фото: Хелм Каст)

Предсједник врховног суда не зна шта да ради и како да из ових афера извуче чевскога Ал Капонеа, Мила Ђукановића. Хоботница коју је шеф режима направи ,али као у лошој луткарској представи не држи више конце у својим рукама. Сада се пита само народ, кад ће кренути да свргне овога велеиздајничка. План постоји и само се чека моменат. Најближим сарадницима, међу којима никоме више не вјерује сем Браниславу Гвозденовића, је рекао ,,Нијесам требао дирати у Цркву,,.

Сад кад се покајао али је касно. Ријеке људи мирно корачају и литургијама и молебанима буде Црну Гору. Сваким даном све више вјерника је у литијама. Нема му повратка назад. Двадесетак најбогатих Црногораца је већ, заједно са капиталом напустило државу. Иако се покајао, па зове Цркву на преговоре, Епископи мудро ћуте и одбијају диктатора.

Почели су да се кидају пипци хоботнице, запетљавају и мрсе. Црногорска државна мафија нестаје. Морају се пронаћи убице свих невиних људи. Морају одговарати за милионске пљачке, транспорт оружја и дроге, шверц цигарета и уништење радничке класе. Улицом су дошли, улицом морају и отићи. Диктатор држи главу у шакама, луди што је дирао у оно што се ђавољом руком не дира и кује план за бекство. Оно што нијесу могли политичари, урадио је Господ Бог. Ђукановић више не постоји као предсједник и само је питање кад ће бити збачен са лажног трона, а Црна Гора слободна земља, слободних људи.

О томе како полиција одбија послушност Ђукановићу читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА