Најновије

ВЕЛИМИР ЕРАКОВИЋ ЗА ПРАВДУ: Ђукановић полудео, уводи ванредно стање уз помоћ НАТО-а!

Да су информације које вам преносимо тачне до детаља ,потврђују данашње наредбе Управе полиције у Црној Гори. Пошто су обични полицајци почели да се понашају непослушно, одбијају наређења и бјеже са посла тражећи боловања, управи полиције није преостало ништа друго него да помоћ траже од НАТО пакта.

Мило Ђукановић (Фото: Правда)

Пише: Велимир Ераковић

Веселин Вељовић је ипак, за велико чудо покушао да убједи Мила Ђукановића да не уводи ванредно стање у Црној Гори. Пошто му то није успјело, наредбе се морају извршавати. Превелики би шамар био НАТО-у да га порази Српска Православна Црква и вјерни народ. Пошто се наше и вјеровање у Бога католика разликују, ванредно стање им је једино решење. Ми, православни хришћанин Србије и Црне Горе, Војводине, Косова и Метохије, Републике Српске и сви у расејању вјерујемо у једнога Господа Бога Исуса Христа, јединородног од оца рођеног прије свих вјекова.

Свјетлост од свјетлости. У Бога истинитог. Вјерујемо да добро мора побиједити зло, ма колико то зло било. Од католика и Монтенегрина се разликујемо јер не вјерујемо у свете злочине и опрост од гријеха. Због свега тога мирно шетамо у литијама и молебанима, Христовим путем вођени. Али Јуда Искариотски не може то више да гледа. Број људи на улицама је непрегледан,а млади и кад немају благослов шетају и поје црквене пјесме.

Свјестан да је изгубио власт Ђукановић потеже за ванредним стањем. Потпуно дивљајући по кабинету тражи да се за пар дана растјерају народ и свештенство са улица. Драган Благојевић ће бити задужен за Никшић и околину, Зоран Лазовић за сјевер а Веселин Вељовић Пљевља, Жабљак и комплетну команду. Ђукановић је толико полудио да тражи укидање интернета, свих врста комуникације и прекид телефонског саобраћаја. 

Никола Јањушевић је лутка која мора да контролише саобраћај док НАТО снаге не уђу и изађу из Црне Горе. Већ се створио клан у полицији који је на Српској страни и могло би доћи до кланице. Ни Душко Марковић није за увођење ванредног стања, јер зна шта ће то значити. Ипак, уз огромну свађу и натезање написане су наредбе један и два. У самим ћошковима се може видјети, а наш инсајдер у полицији је само могао доћи до корица наредби. Шта је у њима, не зна али зна да су одштампане и потписане.

Предсједник Србије сигурно све ово зна и мора хитно да стане у одбрану Срба у Црној Гори. Мора, овога пута како зна и умије да заустави тиранина и злочинца. Ако треба,нека се окрене Москви, чедној мајци Русији, која нас је бранила увјек и оздравила вјером у Бога једнога. Уосталом, нек запријети Ђукановићу да ће га сатријет ако нападне Српску православну цркву и народ. Ево велики тест и за њега дали и колико шурује са НАТО.

Овај аветињак нек уведе ванредно стање, крене на вјерни народ који мирно корача ка слободи силом, а нама остаје да будемо храбри и сачувамо идентитет. Ако до сукоба дође, сјетимо се прошлости, наших храбрих предака, јер само тако ћемо одбранити будућност и цркву.

Прочитајте ОВДЕ шта је митрополит Амфилохије поручио црногорским властима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА